Paralelní světy: Láska vzhůru nohama. Doslova

Paralelní světy: Láska vzhůru nohama. Doslova | Fandíme filmu
Krátce před premiérou je tu nový trailer na sci-fi romanci o dvou protilehlých světech, s Kirsten Dunst a Jimem Sturgessem v hlavních rolích. 

Těsně před českou premiérou očekávané sci-fi Paralelní světy vyplul na povrch nový trailer. Tvůrčí počin argentinského debutanta Juana Solanase se chlubí velice ambiciózní zápletkou o chudém mladíku Adamovi (Jim Sturgess), jehož životní láska Eden (Kirsten Dunst) je pro něj nedosažitelná. Ta totiž žije ve zcela jiném světě, který sice zdobí oblohu Adamova světa, ale je pro něj naruby. Adam ale neponechává nic náhodě a rozhodne se přes všechny do druhého světa za Eden vydat.

Podobně jako předchozí trailer, tak i ten nový se snaží prodat očividně dokonalou technickou stránku filmu. Na některých záběrech je sice vidět, že rozpočet byl štíhlejší, než by si údajný vizionář Solanas přál (činil něco kolem 50 milionů dolarů), povětšinou vypadají ale Paralelní světy z hlediska vizuálu naprosto fantasticky. Epická hudba se sice snaží prodat i emocionální projev Jima Sturgesse, ale jeho romance s Kirsten Dunst nás ještě má o čem přesvědčovat. Jak se jí to povedlo, se dozvíte v brzké recenzi.

Paralelní světy: Nejnovější trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest