Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese

Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu
BossLogic
Zobrazit dalších 6 obrázků
Marvel dlouhodobě stojí o angažmá Johna Wicka. Bude obsazený právě jako "marvelovský Batman"?

Šéf Marvelu Kevin Feige by údajně rád viděl Keanu Reevese v roli Moon Knighta, což je zjednodušeně řečeno takový „marvelovský Batman“. S tvrzením přišel KC Walsh, šéfredaktor serveru Geeks World Wide, který tu a tam přijde s nějakou zákulisní zprávou, obvykle především z oblasti castingu. Další zdroje se zatím k tomuto tvrzení nijak nevyjádřily.

Jisté je, že Marvel o Reevese stojí a pravidelně s ním jedná. Sám Feige to loni potvrdil a uvedl, že se studio s hercem pravidelně schází a společně se snaží pro „Johna Wicka“ najít ideální roli. V minulosti byl spojovaný s Doctorem Strangem, s Druigem z Eternalů nebo s Ghostriderem. Podobným způsobem se Marvel tak dlouho scházel s Jakem Gyllenhaalem, až se jej nakonec podařilo obsadit jako Mysteria ve Spider-Manovi: Daleko od domova. Můžeme tedy doufat, že s Reevesem to nakonec klapne také. Jestli to bude skutečně v Moon Knightovi nebo jinde, to zatím nevíme. S rolí už byl v minulosti spojovaný například Daniel Radcliffe, ten však svoji účast popřel.

V polovině dubna se objevily zprávy o tom, že Marvel by natáčení nové minisérie pro streamovací platformu Disney+ rád rozjel letos v listopadu, nicméně v současné situaci jen těžko soudit, zda se jakýkoliv termín podaří dodržet.

Dole v galerii můžete vidět, jak si fanoušci představují Keanu v roli Moon Knighta i dalších.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Zdroje: UltraRaw26, BossLogic, BFH Design, Daanesh Bhathena, KC Walsh, Production Weekly

Galerie: 7

Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel by údajně v roli rád viděl Keanu Reevese | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest