The Wolverine: Režisér slibuje restart

The Wolverine: Režisér slibuje restart | Fandíme filmu
Co prozradil režisér James Mangold o chystané sólovce s Hugh Jackmanem?

Nedávno jsme vám přinesli dvě velká preview (první, druhé), která Wolverina rozebrala do poslední nitky, nicméně fanoušci celí nedočkaví vyhlížejí už dlouho slibovaný trailer, a tak je třeba živit jejich zvědavost. Režisér James Mangold sice neprozradil nic převratného, ale několik drobností přece. Osobně zastává názor, že z připravovaných filmů by se mělo odhalovat co nejméně, leč je mu jasné, že marketingové oddělení studia Fox má na problematiku kapičku jiný názor. Slíbil tedy, že už brzy z filmu "něco" uvidíme. Znamená snad tato neurčitá formulace, že se nám The Wolverine poprvé představí v superbowlovém TV spotu?

Dále režisér potvrdil, že zasazení příběhu do blízké budoucnosti si opravdu zvolil proto, aby si vůbec nemusel dělat hlavu s předchozími událostmi. Pořád sice sledujeme toho sámého Logana, jako v předchozích filmech, ale i tak se James nebál použít slovíčko "restart". Konkrétně máme čekat restart atmosféry a stylu. Slova o "temnější a prokreslenější" postavě by za jiných okolností mohla být považována za klišé, ovšem v porovnání s pastelkově barevným Origins to bude zrovna v tomhle případě nejspíš pravda.

Dalším klíčovým elementem je zasazení děje do země vycházejícího slunce, kde se odehraje 90 procent filmu. Mangold sice nechce prozradit vůbec nic o Silver Samuraiovi, avšak jinak bude film Japonskem a japonskou kulturou silně ovlivněný. Krom asijské architektury se můžeme těšit také na tamější herce, jež obsadili většinu rolí a často budou hovořit svou mateřštinou. Dokonce bychom měli pocítit i vlivy japonské kinematografie, ať už co se týče způsobu vyprávění nebo techniky natáčení. Nemusíme se však obávat, že by se z Wolverina stal nějaký elegantní ninja. Na jeho pověstnou hrubou sílu také dojde. Pokud byl na plátně někdy v minulosti naštvaný, byla to vlastně jen taková roztomilá přeháňka. Teprve teď se v Rosomákovi probudí ty pravé zvířecí instinkty a do boje se pustí s ohromnou zběsilostí. Možná že právě z podobně koncipovaných akčních scén vzešly dohady o tom, jestli náhodou nebude film mládeži nepřístupný.

Zdroj: MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest