Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav

Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu
Capcom
Zobrazit dalších 13 obrázků
Ve filmu by se mohli společně potkat Jill Valentine, Claire a Chris Redfieldovi, Leon Kennedy a další.

Zní to možná až příliš dobře na to, aby to byla opravda. Vypadá to, že v restartu Resident Evilu se sejdou postavy, které hráči videoherní série hodně dobře znají. Jednou z nich je Jill Valentine, která byla členkou S.T.A.R.S., elitní jednotky policejního oddělení Raccoon City. Ona a Chris Redfield byli hlavními hrdiny prvního dílu, v němž byli vysláni jako Alfa tým zjistit důvod náhlého odmlčení Bravo týmu, který měl vyšetřit záhadné mizení lidí a sérii vražd poblíž města. Dvojice ještě s pár dalšími parťáky skončila v nedalekém sídle, kde se prvně setkali se strašlivými následky T-viru. Biologická zbraň měnila lidi na zombie a byla výrobkem korporace Umbrella. S oběma postavami se hráči vídali v několika dalších pokračováních.

Server The Illuminerdi hlásí, že nabídku na roli Jill dostala Hannah John-Kamen, jež hrála kamarádku Lary Croft v Tomb Raiderovi nebo trápila hrdiny v Ant-Manovi a Wasp jako Ghost. Jill je v rámci castingu popisována prý jako dívka z maloměsta, která si užívá lov s kluky a je krásná a tvrdá. Podle všeho jsou filmové role otevřeny všem národnostem, avšak do role Jill se specificky hledá afroameričanka. Jako další postava se má ve filmu objevit Claire Redfield z druhého dílu. Sestra Chrise si při hledání bratra v Raccoon City nemohla vybrat horší chvíli, poněvadž ulice začali zaplavovat zombíci. Úprkem se proto vydala na policejní stanici, kde zjistila, že tam nebylo o moc bezpečněji. Podle serveru o roli Claire se studiem jedná Kaya Scodelario z trilogie Labyrint a z Pirátů z Karibiku: Salazarovy pomsty.

Capcom

Kromě Claire se v druhém dílu musel probít zástupem zombies a mutantů i policejní nováček Leon Scott Kennedy. V Resident Evil 4 povýšil a stal se z něj vládní agent. Pro roli Leona byl osloven Brenton Thwaites, jenž si rovněž zahrál v Salazarově pomstě a tvořil tam spolu s Kayou pár. Ve filmu by neměla chybět ani tajemná agentka v rudých šatech Ada Wong, která se taktéž poprvé představila v Resident Evil 2. Cesty Leona a Ady se později znovu protnuly ve čtvrtém a šestém dílu. Neměli bychom být ochuzeni ani o přítomnost Chrise. Ve filmu prý s Claire vyrůstal v sirotčinci, kde se ztrácely děti. Když Raccoon City zachvátí nemrtví, dvojice se dozví, že na občanech experimentovala Umbrella.

Padouchem by neměl být nikdo jiný než Albert Wesker, který už dělal zle hrdinům v sérii s Millou Jovovich. Wesker je další postavou z prvního videoherního dílu, ve kterém byl velitelem jednotky S.T.A.R.S., ale o jeho temné minulosti nikdo netušil. Ukázalo se totiž, že Wesker dělal pro Umbrellu a na tým ušil smrtící past. Občas pro něj pracovala Ada Wong. Poslední postavou má být William Birkin z Resident Evil 2. Stejně jako Wesker, patřil i Birkin k nejlepším vědcům Umbrelly a stojí za objevem G-viru, který si píchnul a následně zmutoval do monstra.  

Restart se měl podle všeho začít natáčet tento měsíc, kdyby nebylo koronaviru. Filmový štáb v čele s režisérem Johannesem Robertsem se měl vydat do Kanady a navštívit měl ještě Srbsko.

Zdroje: The Illuminerdi, Geek TyrantCBR, HN Entertainment

Galerie: 14

Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu Resident Evil: Restart má údajně přivést na scénu celou plejádu známých postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest