Mission: Impossible 7 a řada dalších velkofilmů odkládá premiéru

Mission: Impossible 7 a řada dalších velkofilmů odkládá premiéru | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Sci-fi novinka s Chrisem Prattem či filmové Dračí doupě...všechno dorazí s výrazným zpožděním. Aneb koronavirus dál škrtí Hollywood.

Ještě ráno jsme psali o tom, že štáb Mission: Impossible 7 zvažuje, zda natáčení v Itálii přesunout nebo odložit. V tuhle chvíli je patrné, že to či ono řešení projekt dle předpokladů studia zásadně pozdrží, protože premiéra se odkládá. Původně měl být snímek uvedený příští rok v červenci, místo toho je nové datum premiéry stanovené na 19.11. 2021. A stejně tak se odkládá Mission: Impossible 8, která se má točit jen v těsné návaznosti na sedmičku. Snímek měl dorazit v srpnu 2022, místo toho je novým termínem premiéry 4. 11. 2022. Zajímavé je, že na tento termín si stanovil premiéru také Shazam! 2, tak uvidíme, kdo ustoupí.

Další velkofilm, který se pozdrží, je akční sci-fi s Chrisem Prattem The Tomorrow War. Měla být uvedená letos v prosinci, nově bychom se jí měli dočkat 23. 7. 2021. Na 20. 8. 2021 byla oznámena premiéra animáku Paw Patrol. Odkládá se také fantasy epos Dungeons and Dragons. Ten měl dorazit v listopadu 2021, místo toho jej uvidíme 27. 5. 2022. Tedy pokud se znovu něco nezmění. Hororový thriller Spell, který měl být uvedený do kin 28. srpna tohoto roku, se zatím odsouvá na neurčito. Že by si studio Paramount nebylo jisté ani tím, že bude možné bezpečně uvádět filmy letos o prázdninách?

V komentářích dejte vědět, který filmový odklad vás nejvíc mrzí.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 a řada dalších velkofilmů odkládá premiéru | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a řada dalších velkofilmů odkládá premiéru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest