The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte

The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér James Gunn se rozpovídal o tom, jak chystaná novinka je nebo není provázaná s ostatními komiksovkami ze stáje DC.

Režisér James Gunn se zase jednou doma nudil, a tak se jal odpovídat na divácké dotazy ohledně jeho chystané komiksovky The Suicide Squad. Řadu fanoušků zajímá, jak vlastně snímek bude nebo nebude navazovat na Suicide Squad z roku 2016. Zřejmě minimálně. Když se jeden fanda zeptal, zda musí před premiérou Gunnova filmu vidět starší Sebevražedný oddíl, režisér jednoduše odepsal, že to není potřeba. A kdy se se film vůbec odehrává? Na to James odpověděl, že v roce, kdy bude uvedený do kin. Pokud bychom tedy chtěli hledat ve filmech od DC nějakou kontinuitu, tenhle by se podle všeho odehrával po prvním Suicide Squad a po Birds of Prey (dosavadních dvou filmech, kde vystupovala postava Harley Quinn), avšak tahle skutečnost nehraje žádnou zásadní roli.

Pak fanoušky hodně zajímá také to, jestli bude snímek mládeži přístupný. Na to Gunn řekl: „Počkejte a uvidíte“. To lze vykládat různými způsoby. Buď to režisér nesmí nebo nechce prozradit, anebo o tom zatím není definitivně rozhodnuto. Birds of Prey ukázaly, že v rámci filmového světa DC mládeži nepřístupné filmy točit lze, avšak snímek neměl nijak závratnou návštěvnost. Je klidně možné, že studio Warner bude tlačit na to, aby chystaná novinka mládeži přístupná byla.

A co takhle oblíbené postavy? Gunn prozradil, že má rád Jokera, i když už v minulosti potvrdil, že v jeho filmu nebude. Nicméně koho má ještě radši, to je Harley Quinn. Tvrdí, že patří mezi ty vůbec nejlepší postavy, které kdy měl tu čest psát. Dost možná je to jeho vůbec nejoblíbenější komiksová postava, se kterou se mu skvěle tráví čas, když sedí u klávesnice a píše šílenou akci a dialogy.

Fanoušky také zajímalo, jaké jiné projekty mu vlastně Warner nabídl, když s ním poprvé začal jednat o spolupráci. Konkrétní titul Gunn neprozradí, nicméně odhalil alespoň to, že u několika značek zvažoval, jestli by mu seděly a na jednom nejmenovaném projektu dokonce zkusil chviličku pracovat, jen aby viděl, jestli by mu náhodou neseděl. Velice rychle si ale ověřil, že z portfolia DC Films je jeho krevní skupinou jednoznačně právě Sebevražedný oddíl. Jakmile se jej chopil a začal psát scénář nového filmu, prýštila z něj slova jak nikdy předtím.

Poznávacím znamením Gunnových filmů jsou písničkové soundtracky. Dočkáme se také u The Suicide Squad? Vypadá to že ano. Prý už je dokonce hotový a Gunn ho zbožňuje.

A uvidíme letos nějaké záběry z filmu? Navzdory celosvětové situaci si režisér myslí, že to je více než pravděpodobné.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích vystupují Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Zdroje: James Gunn I, II, III, IV

Galerie: 7

The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu The Suicide Sqad: Abyste si užili chystaný DC film, ty předchozí znát nemusíte | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest