Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku

Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit dalších 6 obrázků
Harold a Kumar si zřejmě zahulí i počtvrté.  

Dobrodružná komedie Zahulíme, uvidíme (Harold & Kumar Go to White Castle) z roku 2004 se pro některé filmové fanoušky stala kultem, jiní ji dokoukávali pouze se sebezapřením. Schéma nebylo komplikované - dva zhulenci, pytel trávy a chuť na hamburger značky White Castle. Není těžké domyslet, čím vším si musela dvojice hlavních hrdinů projít na cestě za vysněnou pochoutkou. Jak říkám, někomu snímek režiséra Dannyho Leinera sednul, někomu spíše ne. Nicméně Harold s Kumarem, jak se ústřední huličské duo ve filmu jmenuje, se na plátna (amerických) kin podívalo ještě dvakrát. Český distributor si s názvy sequelů hlavu nelámal a prostě jen navyšoval číslovku za názvem. Na DVD jsme tak mohli zhlédnout Zahulíme, uvidíme 2 (Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay) a Zahulíme, uvidíme 3 (A Very Harold & Kumar 3D Christmas). Kvalita série se postupně snižovala, ale své diváky si spíše průměrné sequely i tak našly.

Hlavní hrdiny téhle bláznivé huličské trilogie ztvárnili John Cho a Kal Penn, tedy žádné velké hollywoodské hvězdy, leč vcelku známé filmové obličeje. Cho sice sklízel v posledních letech více úspěchů než Penn, ale čtyřku by si prý nechali líbit oba dva. Údajně už o téhle možnosti relativně dlouho mluví a jde pouze o nalezení vhodné konstelace a trefení ideálního načasování. Penn ještě dodal, že čtyřka by pravděpodobně zamířila přímo na nějakou streamovací službu, jelikož lidé rádi sledují tento typ filmu v pohodlí domova v pátek ve dvě ráno.

Zahulíme, uvidíme (2004): Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí.

Zdroj: Variety

Foto: New Line Cinema

Zahulíme, uvidíme

30.05.2004 | USA
Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu Zahulíme, uvidíme: Kumar by rád natočil čtyřku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest