Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Kosti praskají, šlachy se trhají a hektolitry krve stříkají na všechny světové strany. Animák Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge ve finálním traileru přitvrzuje.

Filmový reboot populární mlátičky Mortal Kombat má stanovené datum premiéry na 15. ledna 2021 a dle slov producenta Todda Garnera by tenhle termín zatím měl být stále v platnosti. Nicméně fanoušci nebudou muset čekat několik měsíců, aby si mohli vychutnat další dobrodružství ze světa jejich oblíbené videohry. Už 12. dubna 2020 bude skrze VOD dostupný animák Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge, v němž se bude opět na atraktivním turnaji nejlepších bojovníků rozhodovat o osudech matičky Země. Znovu se proti sobě postaví zástupci "Pozemské říše" (Earthrealm) a "Vnějšího světa" (Outworld), přičemž chybět nebudou Raiden, Johnny Cage, Sonya Blade, Liu Kang, Sub-Zero, Shang Tsung, Kano, Jax Briggs nebo Goro.

Režie se ujal Ethan Spaulding (Batman: Útok na Arkham, Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy) a na průběh produkčních prací dohlížel sám autor série Ed Boon. Dle jeho slov nepůjde o žádnou veselou zábavu pro dětičky, nýbrž o animák plný extrémního násilí a vulgárního jazyka. Zda to bude stačit na kvalitní podívanou, to teprve zjistíme. Erkový "red band" trailer ukazuje standardní řemeslo, které potěší věrné fanoušky a ostatní nad ním spíš mávnou rukou. Alespoň tedy platí, že se nebude jednat o dětskou pohádku na dobrou noc. O tom žádná!

Postávám hlasy propůjčili kupříkladu Jennifer Carpenter, Grey Griffin, Joel McHale, Steve Blum, Kevin Michael Richardson, Robin Atkin Downes, Fred Tatasciore či Jordan Rodrigues. Na Blu-ray a DVD bude snímek Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge k dostání od 28. dubna 2020.

Foto: Warner Bros.

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge - Poslední ukázka představuje krvavé hody | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest