Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede

Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Steven Soderbergh povede nadupané obsazení v čele s Jonem Hammem.

Kvalitních thrillerů s pořádně hutnou atmosférou není nikdy dost, proto je každý chystaný přírůstek do žánru jedině vítán. No a rozhodně jen pomůže, když je pod ním podepsáno hned několik slavných jmen. Přesně to všechno platí i o připravovaném snímku Kill Switch, který je nejnovějším projektem slavného režiséra Stevena Soderbergha, autora série Dannyho parťáci nebo aktuálně velice relevantní Nákazy.

Kill Switch se odehrává v 50. letech minulého století v americkém Detroitu. Vypráví příběh tří zločinců, kteří se rozhodnout uskutečnit domácí přepadení. Když se však celá akce vymkne z rukou, zjistí, že byli podvedeni a zrazeni.

Soderbergh není jediné významné jméno, které je ke snímku připojené. Velmi impozantně zatím vypadá i herecké obsazení. Potvrzeni jsou prozatím Sebastian Stan a Don Cheadle. Tuto dvojici by pak měl aktuálně podle všeho doplnit Jon Hamm, který by měl obsadit roli původně spojovanou s Joshem Brolinem.

Bližší informace, jako kdy se bude natáčet a kdy a kde se filmu dočkáme, zatím nejsou k dispozici. Jako velice pravděpodobná se však jeví možnost, že by film vyšel čistě na streamingu, konkrétně tedy na HBO Max, se kterým Soderbergh nedávno podepsal smlouvu o dlouholeté spolupráci. Ostatně by nešlo o první stejně vydaný Soderberghův snímek, jeho poslední projekt,The Laundromat, loni vyšel exkluzivně na Netflixu.

Fotky jsou ilustrační, ta úvodní pochází z Dannyho parťáků.

Zdroj: Collider

Galerie: 9

Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu Kill Switch: Režisér Dannyho parťáků chystá thriller o domácím přepadení, které se šeredně nepovede | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest