Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry

Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Odsouvají se všechny filmy od Eternals dál. Už víme, kdy dorazí Black Widow. A datum premiéry dostala Captain Marvel 2.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jak tedy sami můžete vidět, téměř všechny marvelovky se zkrátka posunuly o jeden slot dopředu. Může to souviset s tím, že komiksové filmy od Marvelu na sebe často ve větší či menší míře navazují, a tak vždy nemusí být možné jednotlivé snímky nějak prohodit. A protože měly filmy v tomto pořadí plánované premiéry, měly v tomhle pořadí naplánovaná i natáčení. A s tím díky posunu premiér není třeba nijak hýbat. Všechny marvelovky tak po opětovném zprovoznění Hollywoodu budou mít stejný (obdobný) čas na přípravy, s jakým dříve počítaly a nikdo nebude muset stíhat nějaké šibeniční termíny. Black Widow, která je první v řadě, je již hotová (nebo téměř hotová) a Eternals, jakožto druzí v pořadí, mají za sebou natáčení s herci.

Třetí samostatný Spider-Man s Tomem Hollandem je aktuálně stále naplánovaný na 15. 7. 2021. To je dané tím, že i když film produkují Marvel Studios a patří do provázaného filmového Marvel vesmíru, snímek je financovaný studiem Sony, které si o premiérách rozhoduje samo. V tuhle chvíli nedokážeme říct, zda změna pořadí (původně byl Spider-Man naplánovaný za Doctora Strange 2, teď bude uvedený před ním) může v rámci marvelovského světa něco pokazit, anebo Spider-Man stojí natolik bokem, že se s ostatními filmy nijak zásadně ovlivňovat nebude. A vyloučit samozřejmě nelze ani to, že Spider-Man 3 ještě posunutý bude.

A dále také zatím nevíme, co bude s chystanými minisériemi pro službu Disney+. Jako první měli dorazit The Falcon and The Winter Soldier. Ty jsme měli vidět už v srpnu, nicméně minisérie není dotočená a do té doby téměř stoprocentně nebude. Dle dostupných informací má Marvel dotočenou (nebo téměř dotočenou) minisérii WandaVision, avšak dle neoficiálních zvěstí WandaVision na The Winter Soldiera dějově navazuje. Pokud tomu tak skutečně je, pak zřejmě termíny premiéry obou minisérií nelze prohodit. Anebo bude potřeba ve střižně WandaVision upravit takovým způsobem, aby před TFATWS uvedena být mohla. WandaVision měla být původně uvedena na Disney+ závěrem roku, tak uvidíme, zda v té době uvedena bude, zda si termín pro sebe vezmou TFATWS nebo jak to vlastně s minisériemi dopadne. Neoficiálně se šušká, že Marvel doufá, že natáčení svých projektů obnoví v září. Až se tak skutečně stane, tak asi bude jednodušší určit, kdy která minisérie dorazí, ale do té doby tak trochu tápeme ve tmě.

Zdroje: Murphys Multiverse, Deadline

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu Všechny chystané Marvel filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest