Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine

Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Důvodu, kvůli němuž na cameo nedošlo, se ve světě mnohamilionových blockbusterů těžko věří.

Spider-Man režiséra Sama Raimiho z roku 2002 se připravoval pěknou řádku let a naštěstí nás nakonec nezklamal, ba naopak. Tobey Maguire se ujal role pavoučího muže se ctí a snímek bývá označován v rámci superhrdinského subžánru jako revoluční. Raimi následně natočil dvě pokračování, přičemž Spider-Man 2 je ještě dnes brán jako jeden z nejlepších superhrdinských filmů všech dob. To stejné se, bohužel, nedá říci o Spider-Manovi 3, jenž doplatil na přeplácanost scénáře a příliš mnoho záporáků. Nicméně Raimiho trilogie nakopla Spider-Mana k blockbusterovým výšinám a navždy bude mít zvláštní místo v srdcích komiksových fanoušků. A mohla se zapsat ještě výrazněji, jelikož ve zmiňované jedničce se schylovalo k hvězdnému komiksovému cameu.

Jak odhalil Hugh Jackman, v Raimiho Spider-Manovi měl mít cameo Wolverine. Produkční práce probíhaly v New Yorku, kde pobýval i Jackman. Proč to nevyšlo? Prý nebyl k dispozici oblek, neboť někde uvízl. Fanoušci by podobný crossover dozajista přivítali a vzhledem k tomu, že Marvel již má práva na X-Meny a částečně řídí i osud Spider-Mana, mohli bychom se v relativně blízké budoucnosti tohoto dostaveníčka dočkat. Jen škoda, že u toho s největší pravděpodobností nebude Jackman, který se s postavou rozloučil v parádním snímku Logan: Wolverin režiséra Jamese Mangolda. Ten slavil shodou okolností 3. března 2020 tříleté výročí od uvedení do amerických kin, což Jackman oslavil skrze sérii doposud nezveřejněných fotek postaršího Wolverina. Prostě styl! (Najdete je dole v galerii).

Výročí zaznamenal i blízký Jackmanův kamarád Ryan Reynolds a zareagoval tradičně "deadpoolovsky":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t believe it’s been 3 years since #Logan. The third anniversary is wood, right?

Příspěvek sdílený Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

A aby byl servis k Wolverinovi kompletní, tak se ještě podívejte na to, jak měl vypadat hrdina s adamantiem v těle v jednom ze zrušených projektů. Návrh vytvořil výtvarník (concept artist) Jerad S. Marantz, jenž pracoval na projektech jako Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, Avengers: Endgame a Spider-Man: Daleko od domova.

Zdroje: huffpost, Jackman_Instagram, CBM, Marantz_Instagram, Reynolds_Instagram

Foto: Sony Pictures

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 8

Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu Ve Spider-Manovi z roku 2002 se málem objevil Wolverine | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest