Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer

Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu
HBO Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Z tohoto podvodu se nevykecá ani Wolverine.

Když koupilo HBO minulý rok během filmového festivalu v Torontu celosvětová práva na snímek Bad Education, přičemž za ně vysolilo úctyhodných 20 milionů dolarů, leckdo si mohl říci, že je to prostě příliš. Jenže když máte Hugha Jackmana a áčkový scénář, tak nesmíte zaváhat. A dost možná si nakonec budou v HBO mnout ruce. Film mladého režiséra Coryho Finleyho vypráví příběh longislandského školního superintendanta Franka Tassoneho (měl na starosti jeden z nejlépe hodnocených školských distriktů v USA), který viděl ve školském systému bezbrannou dojnou krávu. Měl značnou autoritu, požíval obrovské důvěry a milovali jej nejen studenti, ale rovněž rodiče a učitelé. Když se však začala všímavá reportérka ze školních novin hrabat ve smlouvách a finančních výkazech, za nimiž stál Frank a jeho věrná asistentka s tváří Allison Janney, brzy objevila zpronevěru gigantických rozměrů. Frank se ovšem nehodlal vzdát a začal zametat stopy - za každou cenu.

Snímek vychází ze skutečných událostí, které popsal v roce 2004 v New York magazínu reportér Robert Kolker. Vyjma zkorumpované dvojice Jackman + Janney se ve filmu představí i Geraldine Viswanathan, Ray Romano, Alex Wolff a Annaleigh Ashford. Zajímavostí je, že scénář napsal Mike Makowsky, tehdejší student na škole v onom distriktu.

Premiéra Bad Education proběhne na HBO 25. dubna 2020.

Galerie: 6

Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu Bad Education: Hugh Jackman je prohnilý podvodníček, co ždíme školní systém - trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest