Apríl: Honest Trailer na nechvalně proslulou Justice League: Snyder Cut

Apríl: Honest Trailer na nechvalně proslulou Justice League: Snyder Cut | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Tenhle Snyder Cut bychom si tedy líbit nechali!

Týmovka Justice League alias Liga spravedlnosti nebyla nic moc, přičemž část fanoušků má za to, že kvalita utrpěla zčásti kvůli odchodu režiséra Zacka Snydera v průběhu natáčení. Není žádným tajemstvím, že se studio Warner Bros. domluvilo se Snyderem na přetáčkách. Realizaci měl ovšem pod palcem Joss Whedon, neboť Snyder projekt opustil kvůli úmrtí dcery. Whedon tedy dokončil domluvené přetáčky/dotáčky a dle pokynů studia snímek upravil tak, aby měl méně otevřený konec a maximálně dvě hodiny. Výsledný biják však vzbudil smíšené reakce a Snyderovi fanoušci od té doby doufají, že jednou uvidí jeho sestřih filmu, tzv. Snyder Cut. Mnohokrát bylo vysvětleno a zopakováno, že k dokončení Snyderovy vize by byly potřeba další desítky milionů dolarů, které studio do projektu zkrátka a dobře nikdy nedá.

Ještě dnes jakákoliv zmínka o Snyder Cutu vyvolá v části divácké obce bouřlivou reakci, z čehož si udělali legraci vtipálci z Honest Trailers. Vytvořili upoutávku, jež přesvědčivě ukazuje, o kolik lepší by Snyderova verze byla. Evidentně by se jednalo o epickou akční sci-fi komedii, jež by neměla ve světě filmu obdoby. A tím bychom mohli téma Snyder Cutu uzavřít jednou provždy.

Foto: Warner Bros.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Apríl: Honest Trailer na nechvalně proslulou Justice League: Snyder Cut | Fandíme filmu Apríl: Honest Trailer na nechvalně proslulou Justice League: Snyder Cut | Fandíme filmu Apríl: Honest Trailer na nechvalně proslulou Justice League: Snyder Cut | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest