Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo

Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Afflecka komiksovky definitivně omrzely, k čemuž zřejmě přispěla i nepohoda na place Ligy spravedlnosti.

Ben Affleck se momentálně pohybuje pod bezednými koši, když jeho novinka Cesta zpět (The Way Back) byla v minulých dnech uvedena na amerických streamovacích platformách. I tak se musí neustále vypořádávat s otázkami ohledně jeho batmanovské zkušenosti. V rozhovoru pro magazín GQ Affleck uvedl, že si více užíval natáčení snímku Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti než produkční práce spojené s týmovkou Liga spravedlnosti (Justice League). Současně zopakoval, že byl nadšený z možnosti ztvárnit ikonického hrdinu z Gothamu, přičemž produkce snímku z roku 2016 jej prý naplňovala a bavila. Nicméně v případě kritizované týmovky z roku 2017 už si věci údajně tolik nesedly, produkci pronásledovala řada problémů a vše vyvrcholilo tragickým úmrtím dcery režiséra Zacka Snydera. Slovy Afflecka: "...někdy vše klape jak po drátkách, jindy se vám zdá, že vás pronásleduje jeden problém za druhým."

Affleck se rovněž znovu vyjádřil k tomu, proč se vzdal role Batmana a odstoupil od projektu i jako režisér. Zopakoval, že v určitém momentě jej úplně přešla chuť vyprávět podobné (opulentní) příběhy a pocítil touhu věnovat se něčemu jinému. Byl si moc dobře vědom, že nebude-li do projektu totálně zažraný, nevznikne kvalitní snímek. Každý film si dle Afflecka zaslouží, aby jej točil někdo, kdo cítí vášeň, napětí a nemůže se dočkat, až produkce začne. A takhle to Affleck s Batmanem prostě už necítil a zjevně tuhle část kariéry již považuje za uzavřenou.

My můžeme jen doufat, že jeho novinka Cesta zpátky brzy dorazí i do české digitální distribuce. V té zahraniční už je.

Ilustrační titulní foto je z filmu Batman v Superman.

Zdroje: CBM, ScreenRant

Foto: Warner Bros.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu Justice League: Podle Afflecka natáčení prostě drhlo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest