Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák

Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Darkseid už si brousí zuby a evidentně nebude brát žádné zajatce.

Warneři s animáky ani zdaleka nekončí, když již 5. května 2020 uvede divize Warner Bros. Animation masivní crossover Justice League Dark: Apokolips War, v němž spojí síly Justice League Dark a Justice League of America. Hrdinové se budou muset vypořádat s Novými bohy a jejich armádami. Jde o přímé pokračování snímku Justice League Dark z roku 2017, v němž Batman ruku v ruce se svými superhrdinskými kolegy z JLA oslovil "temný tým", aby se společně vypořádali s mystickými hrozbami. V Apokolips War budou naši hrdinové čelit obyvatelům Apokolipsu, které povede nejmocnější z Nových bohů, samotný Uxas alias Darkseid. Nové bohy představil světu poprvé Jack Kirby už v sedmdesátých letech a blíže bychom se s nimi měli seznámit v chystaném celovečeráku režisérky Avy DuVernay.

Známo je i hlasové obsazení očekávaného animáku. A začneme mocným záporakem, když Darkseida namluví Tony "Candyman" Todd. Batmana se ujme jako obvykle Jason O'Mara, Supermana obstará Jerry O'Connell a Wonder Woman Rosario Dawson. Roger R. Cross dostal na starost Green Lanterna a Bažináče (JLD). A konečně Flashe oživí Christopher Gorham a Cyborga Shemar Moore. To bychom měli JLA, teď si projdeme ještě JLD. Matt Ryan znovu zaskočí v úloze Johna Constantinea, Taissa Farmiga se představí jako Raven, Camilla Luddington zase vdechne život Zatanně a Ray Chase přikvačí jako Etrigan. Jen pro doplnění, Supermanovu lásku Lois Lane opětovně nadabuje Rebecca Romijn a neúnavného padoucha Lexe Luthora Rainn Wilson.

Už z prvních záběrů je patrné, že půjde o relativně brutální podívanou. Posuďte sami:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justice League Dark: Apokolips War Sneak Peak 2 Leaked! This Movie Is Fkn Insane & Brutal AF ( @dcuverse )

Příspěvek sdílený (@dcuverse),

Trailer k Justice League Dark: Apokolips War:

Zdroj: CBM I, CBM II, BN

Foto: Warner Bros. Animation

Galerie: 5

Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu Justice League Dark: Apokolips War je až nečekaně brutální animák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest