Jesse Eisenberg by si Lexe Luthora zahrál s chutí znovu

Jesse Eisenberg by si Lexe Luthora zahrál s chutí znovu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
A jak to vypadá s třetími Podfukáři?

Komiksovky Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti přinesly spíše zklamání, ačkoliv zastánci obou se dozajista mezi fanoušky filmu najdou. Obecně jsou ovšem oba dva snímky vnímány jako neúspěch, ať už co do tržeb či kvality. Zejména vlažné přijetí týmovky Liga spravedlnosti zřejmě tuhle chvilkovou kontinuitu v rámci DC universe nadobro zazdilo. Nicméně Jesse Eisenberg si s tím hlavu neláme. V nedávném rozhovoru se přiznal, že by si nesmírně rád zopakoval roli Lexe Luthora. Na otázku, zda by měl chuť znovu si střihnout ikonického padoucha, reagoval slovy: "Děláte si legraci? Samozřejmě. Vždyť je to nejúžasnější role, jakou si lze představit. (...) Rád bych tuhle roli hrál navěky. Nemám však tušení, jaké jsou další plány".

Eisenberg byl rovněž dotázán, jak velkou výzvou pro něj bylo ztvárnit postavu, kterou v minulosti hráli velikáni jako Kevin Spacey nebo Gene Hackman. On sám prý vnímal Luthora jako postavu, k níž lze přistoupit různým způsobem, protože herci nabízí určitou svobodu. Z jeho pohledu se nejedná o charakter, jenž se musí divákům nutně líbit a s níž se musí ztotožnit, což se mu líbilo a cítil se díky tomu uvolněně.

Hvězda Zombielandu přirozeně vůbec nemá páru, zda se v budoucnu k roli ještě někdy vrátí. Z hlediska studia Warner Bros. se jeví nepravděpodobné, že by chtěli linky naťuknuté v předchozích filmech ještě rozvíjet, takže má zřejmě smůlu.

Eisenberg také uvedl, že zatím nemá žádné zprávy o třetím díle Podfukářů. Údajně čas od času někdo z jeho hereckých kolegů prohodí, že by se měla trojka hýbat kupředu, leč on sám o ničem konkrétním neslyšel. Přitom si je dobře vědom, že už uběhly čtyři roky od uvedení dvojky a je otázkou, zda by Podfukáři 3  ještě někoho vůbec zajímali.

Zdroje: The National, CS

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Jesse Eisenberg by si Lexe Luthora zahrál s chutí znovu | Fandíme filmu Jesse Eisenberg by si Lexe Luthora zahrál s chutí znovu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest