The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat

The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Sebastian Stan si pochvaluje svou krátkou návštěvu Prahy. Jeho kolegové také. Je šance, že se štáb vrátí?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Abychom ale nekončili pesimisticky, na závěr přidáváme ještě video z oslavy narozenin, které Sebastian Stan zapil v pražské pivnici U Fleků. Na dortu můžete vidět číslovky 107, což odkazuje k věku jeho filmové postavy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New year. New me. #BuckytakesEurope

Příspěvek sdílený Sebastian Stan (@imsebastianstan),

A Prahu si zamilovali také další členové filmařské výpravy, namátkou vybíráme alespoň skupinovou fotku kaskadérské party, která každou chvilku využívala k procházkám po Praze a dokonce se i stačila vydat do Kutné Hory.

A na závěr si dole v galerii můžete připomenout dostupné fotky z pražského natáčení.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before vs After - End of a Long Previs Day Kicking Ass vs just a couple of hrs later. This Team cleans up NICE #SupermodelStuntTeam Sadly, we didnt get to stay in Prague long, production sending everyone home only a few days after arriving for safety, but, like everything we do, we made the most of it. The best thing about this job is, This Team. I'm absolutely honored to work with all of you. And always, thanks to our PHENOMENAL leader @davemacomber taking on.. Everything... with a smile and Skills #ThanksBoss! Let's see what the next curve ball is! . Interesting fact ... the studios we shot our Previs in were built by Hitler for making Propaganda, but they were so well built they decided to keep them and better utilize them ...Of course I forgot that fact when I told everyone to line up along the wall to Shoot a pic . . . . #StuntFam #StuntLife #Stunts #Supermodels #Work #marvel #FalconandTheWinterSoldier #falconandwintersoldier #StuntTeam #marvelstudios #thefalconandthewintersoldier #prauge #Travel #wanderlust #beautiful #europe #Family #LoveTheseGuys #Smile #Happy #Healthy #Fit #Strong #StaySafe @aarontoney @johnninja @jeaton_ @dargan_fire @hannahscottstunt @jenel_stunts @fightsauce @shanehabb @91divad @marccanonizado

Příspěvek sdílený Vanessa Cater (@vanessacater),

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme v srpnu roku 2020.

Zdroje: Sebastian Stan

Foto: Marvel/Disney+, FandimeFilmu.cz

« Předchozí kapitola

Galerie: 15

The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Hlavní hvězda si zamilovala Prahu a doufá v návrat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest