Febiofest: Festival po odložení zná svůj nový termín

Febiofest: Festival po odložení zná svůj nový termín | Fandíme filmu
Filmový festival v Karlových Varech (KVIFF) je zatím stále v plánu v tradičním termínu.

Jeden z největších filmových svátků v České republice, festival Febiofest 2020 musel být vzhledem k šíření pandemie koronaviru zrušen, ovšem organizátoři ihned všechny příznivce ujistili, že alespoň v nějaké formě o tuhle každoroční přehlídku filmů nepřijdou. A skutečně, byl stanoven náhradní termín festivalu, který by měl nově proběhnout od 18. do 25. září 2020 v Praze. Je naprosto logické, že budou jiní hosté a dozajista i nabídka snímků se bude lišit. Můžeme jen doufat, že se do té doby podaří nákazu potlačit a my budeme moci znovu vyrazit do kin a užívat festivalových lahůdek. Zde je oficiální tisková zpráva:

...v návaznosti na předchozí tiskovou zprávu o zrušení letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest 2020 v plánovaném termínu 19.–27. 3. 2020 oznamujeme, že byl stanoven náhradní termín konání festivalu. 27. ročník MFF Praha – Febiofest se uskuteční 18.–25. 9. 2020 v Praze. Zahájení festivalu proběhne tradičně v pražském Obecním domě, základní část projekcí pak v CineStar Anděl, jak bylo původně plánováno. O programové náplni a dalších aktivitách v rámci festivalu vás budeme průběžně informovat.

www.febiofest.cz

A pouze telegraficky: Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2020 (KVIFF) doposud nezměnil plánované datum konání, tudíž se zjevně stále počítá s termínem od 3. do 11. července 2020.

www.kviff.com/cs/uvod

  • Aktualizovaný přehled dopadů koronaviru na filmový svět najdete zde

Zdroj: Febiofest_Tisková zpráva

Foto: Febiofest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest