The Pinkerton: Tým J.J. Abramse chystá nadpřirozený western

The Pinkerton: Tým J.J. Abramse chystá nadpřirozený western | Fandíme filmu
Ve spolupráci s WarnerMedia se vydáme na Divoký západě, kde se bude dít něco zvláštního. Scénář píše autor Rychle a zběsile 9.

Produkční společnost Bad Robot J.J. Abramse před několika měsíci uzavřela dohodu s WarnerMedia, pro kterou bude vyrábět obsah. V jejich společné spolupráci mají vzniknout celovečerní filmy a seriály, které budou vycházet z komiksů Justice League Dark. Jedním z originálních projektů , které Bad Robot připraví, bude The Pinkerton od scenáristy Daniela Caseyho, který napsal Rychle a zběsile 9 nebo scifko Kin. The Pinkerton má být nadpřirozený revenge western, který se má odehrávat na Divokém západě.

Titulní název představuje detektivní agenturu, která reálně působila od poloviny 18. století. Proslavila se tím, že se starala o bezpečnost prezidenta Abrahama Lincolna a pracovala pro korporace během amerického průmyslového věku. Boj s nadpřirozenem je samozřejmě dodatkem scenáristů. Když jsme se naposledy na Divokém západě setkali s něčím nadpřirozeným, byli to například mimozemšťané z filmu Kovbojové a vetřelci (viz titulní fotka), kde kolty proti nim museli tasit Harrison Ford a Daniel Craig. Z tohoto filmu také pochází následující upoutávka:

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest