The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality

The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Někdy mohou být noční můry až příliš živé. Seznamte se se psycho thrillerem, který zapůsobil na diváky na festivalu v Berlíně.

Psychosexuální thriller The Intruder (El Prófugo) se představil evropským divákům na filmovém festivalu v Berlíně, kde byl zařazen dokonce do hlavní soutěže. Sice si Zlatého medvěda za nejlepší film neodnesl, ale minimálně na sebe snímek, který natočila argentinská režisérka Natalia Meta, výrazně upozornil. Ve středu dění je žena jménem Inés, jež se živí jako dabérka a zpívá ve sboru v Buenos Aires. Poté, co během prázdninového výletu zažije obrovské trauma, rozvine se u ní porucha spánku a začne mít velice živé noční můry. V práci se též dějí podivné věci, když mikrofony zachytí zvláštní zvuky vycházející z jejího těla, což ohrožuje její práci a kariéru. Inés propadá paranoidním stavům, jelikož přestává být schopna rozlišit, co je skutečnost a co klam. V hlavě se jí zrodí bizarní idea. Má pocit, že postavy v jejích snech se snaží převzít kontrolu nad jejím tělem.

První ohlasy hovoří o silném psychothrilleru se znepokojivou atmosférou, který se divákovi dostane pod kůži. Chválena je za svůj herecký výkon při ztvárnění duševně rozervané hrdinky Erica Rivas. Jedná se prý o trošku zlomyslnou zábavu, jež v některých momentech sice provokuje, ale na dřeň úplně nejde. Povětšinou jsou však reakce pozitivní. Z osmi recenzí na serveru RottenTomatoes je jich hned šest pozitivních při průměrném hodnocení 7.5/10.

Hereckému ansámblu vévodí Erica Rivas, Nahuel Pérez Biscayart, Daniel Hendler a Cecilia Roth. Česká premiéra nebyla v tuto chvíli stanovena.

Galerie: 7

The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu The Intruder: Hrdinka psychosexuálního thrilleru neumí rozlišit fantazii od reality | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest