Monster Hunter: Milla Jovovich a Tony Jaa se představují na plakátech epické fantasy

Monster Hunter: Milla Jovovich a Tony Jaa se představují na plakátech epické fantasy | Fandíme filmu
Sony Pictures
Na rozdíl od Resident Evil nebude mít novinka Paula W.S. Andersona eRkovou přístupnost.

Začátkem září nám Paul W.S. Anderson ukáže, jak se popasoval s dalším filmem podle videohry. Tentokrát nejde o zombie horor jako tomu bylo u Resident Evil, ale vybral si velkolepou fantasy Monster Hunter, kde postavy loví draky a další velká stvoření. Hlavní hrdinkou filmu, jež je vtáhnuta s jednotkou vojáků do fantaskního světa, je Milla Jovovich, které bude sekundovat udatný Tony Jaa. Na obě postavy se nám nabízí nový pohled prostřednictvím plakátů. Na velká zvířata to bude chtít velké zbraně, takže přijde ke slovu ohánění se obřím mečem.   

Přestože je premiéra vzdálená přes půl roku, zdá se, že je film hotový, protože si nedávno vysloužil rating PG-13, čili mládeži přístupný. Bylo by už na čase, kdyby dorazil plnohodnotný trailer, protože hrubou představu jsme si zatím mohli dělat z uniklého bootlegu nevalné kvality. 

Za naším světem je další svět. Svět nebezpečných a mocných monster vládnoucí svým územím se smrtící divokostí. Když je poručík Artemis se svými vojáky přemístěna z našeho světa do světa nového, zažije ledově klidná hrdinka největší šok svého života. V zoufalém boji o přežití proti obrovským nepřátelům s neuvěřitelnou silou a nezastavitelnými útoky se Artemis spojí s tajemným mužem, který našel způsob, jak proti nim bojovat.

Zdroj: IGN

 

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest