10 nejlépe placených hereček roku 2019

10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Filmové honoráře začínají ustupovat televizním rolím a produkčním výnosům, alespoň v případě žebříčku nejvýdělečnějších dam za rok 2019.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Jako každý rok dal prestižní ekonomický magazín Forbes dokupy žebříček deseti nejvýdělečnějších hereček, u nichž odhadl jejich příjmy. Desítku jejich hereckých kolegů už vám představili v minulosti a teď konečně nastal čas podívat se na zoubek i dámám. Jedná se o mzdy v období mezi červnem 2018 a 2019. A nutno přiznat, že oproti hercům, kteří vytřískávají balíky peněz (honoráře nebo podíly ze zisku) z komiksovek a disneyovek, tak v žebříčku hereček najdete hned několik dam, jimž chodí tučné šeky za účinkování v televizi.

Ve svých odhadech Forbes vychází z údajů datových agentur, z kasovních tržeb, z filmových databází, z rozhovorů a ze zákulisních zdrojů. Všechny částky jsou před zdaněním a proplacením dalších poplatků. Ale teď už pojďme na kompletní žebříček.

10. Ellen Pompeo (22 milionů dolarů)

A hned na desítce tu máme první televizní hvězdu v žebříčku. Pompeo totiž kroutí už šestnáctou sezónu v nekonečném seriálu stanice ABC Chirurgové, kde hraje "hlavní" postavu Meredith Grey. Téhle postavě už se v průběhu seriálu stalo snad všechno myslitelné, přičemž je až s údivem, že show stále připisuje další a další sezóny. O filmovou roli už rodačka z Massachusetts nezavadila pěkný pár pátků, když posledním filmovým zářezem v její nepříliš rozsáhlé filmografii je u nás neznámá dramedie Zábavný společník. Inu, prostě není důvod se přepínat, když si jí v ABC tolik cení.

9. Charlize Theron (23 milionů dolarů)

Sympatická blondýnka nás loni potěšila romantickou komedií Srážka s láskou (Long Shot), kde si zahrála kandidátku na prezidentku, která si do svého týmu přibere autora projevů s tváří Setha Rogena. Z nějakého nepochopitelného důvodu to mezi nimi zajiskří a výsledkem je svěží a vtipná romance. Bohužel, v pokladnách kin snímek propadl a při rozpočtu 40 míčů se ani náhodou nezaplatil. Nehledě na fakt, že Theron byla skrze společnost Denver and Delilah Productions zodpovědná i za produkci. Těžko soudit, jaký byl její honorář, ovšem více jak deset míčů bych netipoval. Náladu a finanční rozvahu jí naopak výrazně vylepšil Fincherův seriál Mindhunter, jenž též produkovala. A nějaké drobné určitě zapsala i za drama o sexuálním obtěžování Bombshell.

8. Margot Robbie (23,5 milionu dolarů)

V případě Robbie asi nebude problém identifikovat projekt, díky němuž její konto nabobtnalo nejvíce. Forbes uvádí, že za Birds of Prey vyfasovala osmimístnou dolarovou výplatu, což v kombinaci s faktem, že snímek produkovala skrze svoji produkční společnost LuckyChap Entertainment, dává dohromady zřejmě většinu z jejích příjmů. A obdobně jako Charlize Theron se objevila v dramatu Bombshell, v němž ji dělal oplzlé návrhy architekt zpravodajské stanice FOX Roger Ailes. Možná škoda, že český distributor se na snímek Jaye Roache vykašlal, na druhou stranu recenze nejsou zrovna odzbrojující. Nelze opomenout ani její roličku v Tarantinově Tenkrát v Hollywoodu.

Další kapitola »

Galerie: 11

10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených hereček roku 2019 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest