10 nejlépe placených herců roku 2019

10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit dalších 10 obrázků
Avengers, influenceři z Instagramu, úspěšní komici a největší hvězdy Asie si rozebraly přední příčky žebříčku hereckých výplat.
  1. 10. Paul Rudd (41 milionů dolarů)
  2. 7.-8. Bradley Cooper (57 milionů)
  3. 3. Robert Downey Jr. (66 milionů)

Začátkem nového roku připomínáme článek z roku 2019

Stejně jako každým rokem dal ekonomický magazín Forbes dohromady žebříček deseti nejvýdělečnějších herců, u kterých odhal jejich příjmy. V letošním žebříčku se neobjevila žádná kuriozita, jako byl loňský mamutí příjem George Clooneyho z prodeje tequily. Opět tedy bodují primárně herci, kteří jsou aktivní na Instagramu a dokáží vedle hereckých rolí shánět zajímavé reklamní zakázky, a vedle nich Avengers. Pět z deseti herců žebříčku hrálo v Avengers: Endgame a kdybychom udělali kombinovaný žebříček mužů a žen, pronikla by do top desítky jen Scarlett Johansson, která taktéž hrála v Endgame.

V příštích letech bude určitě zajímavé sledovat, jak se žebříček promění, až většině kmenových Avengerů přestanou chodit marvelovské šeky. Mimo hollywoodské celebrity se letos umístily dvě osobnosti. Jackie Chan a bollywoodský Akshay Kumar. Magazín Forbes. opět jako „rok 2019“ chápe období mezi červencem 2018 a červnem 2019. Ve svých odhadech Forbes vychází z údajů datových agentur, z kasovních tržeb, z filmových databází, z rozhovorů a ze zákulisních zdrojů. Všechny částky jsou před zdaněním a proplacením dalších poplatků. Ale teď už pojďme na kompletní žebříček.

10. Paul Rudd (41 milionů dolarů)

První Avenger letošního žebříčku. Víme, že pevnou výplatu za Avengers: Endgame měl ve výši 8 milionů dolarů, k tomu se předpokládá, že dostal 1% ze zisku filmu (v tomhle případě asi 7 milionů). Podobné to bylo u Ant-Mana a Wasp, kde také měl nárok na podíl ze zisku a ještě tučnou výplatu. Dohromady za oba filmy dostal desítky milionů dolarů. Vedle toho si na menší příjmy přišel za snímky Ideální domov nebo The Catcher Was a Spy.

9. Chris Evans (43,5 milionu dolarů)

Tady také přišel tučný šek od Marvelu. Jen výplata na ruku za Endgame měla činit pěkných 15 milionů, k tomu připočtěte nějaká ta procenta ze zisku (nevíme přesně kolik, ale určitě vyšší, než u Rudda). Další tučný šek nejspíš přihodil Apple. O tom se ví, že na chystaných pořadech pro Apple TV+ nešetří a Evans se objeví v chystané sérii Defending Jacob. Vedle toho má Chris letos za sebou celou řadu menších snímků jako Knives Out nebo The Red Sea Diving Report.

7.-8. Adam Sandler (57 milionů)

Sandler je velkou stálicí žebříčku díky lukrativnímu dealu s Netflixem, pro který produkuje filmy a v řadě z nich hraje. Jen letos to mělo hodit desítky milionů. Kromě toho mu peněženku čechrají stand-up vystoupení, kterým se stále věnuje a nechá si za ně od diváků platit částky, jaké obvykle dáváte za stadiónový rockový koncert.

Další kapitola »

Galerie: 11

10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe placených herců roku 2019 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest