A Magnificent Death from a Shattered Hand

A Magnificent Death from a Shattered Hand | Fandíme filmu
Thomas Jane natočí western s Jeremy Ironsem a Nickem Noltem.

Herec Thomas Jane si v roce 2009 sám natočil noirový thriller s názvem Temná krajina, ve kterém se obsadil do hlavní role, ale jeho snímek jaksi buhužel prošuměl kiny téměř bez povšimnutí. Herec to však nevzdává a pomaličku připravuje svůj další film, ke kterému společně s Josem Pendersem také napsal scénář.

Tentokrát si vyhlédl westernový žánr a titul ponese název A Magnificent Death from a Shattered Hand, kde budeme sledovat příběh bývalého vojáka, jenž je pronásledovaný za zločin na ženě, kterého se nedopustil. Aby očistil své jméno, tak musí najít člověka, jenž nebohou ženu znásilnil, poté zabil a vinu hodil na hlavního hrdinu. Do toho mu ale zkříží cestu žoldáci prahnoucí po odměně a kmenoví válečníci.

Režisér hodlá v A Magnificent Death from a Shattered Hand využít motivy charakteristické pro klasické westernové filmy a hodlá přinést „strhující zábavu“. Snímek se bude zabývat „rozporem mezi neotesaným drsným individualismem a občanskou povinností, mezi osobní statečností a násilností doposud necivilizovaného světa“. Filmování započne na jaře roku 2013 v americkém státě Utah a premiéra bude někdy v roce 2014. Jako další, kdo se budou vedle Thomase Janea prohánět na divokém západě, jsou zatím potvrzeni Jeremy Irons a Nick Nolte.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest