Hannibal: Vin Diesel stále věří, že natočí historický epos o slavném vojevůdci

Hannibal: Vin Diesel stále věří, že natočí historický epos o slavném vojevůdci | Fandíme filmu
Diesel ty zpropadené Alpy prostě chce překročit za každou cenu.

Vin Diesel se nevzdává, alespoň bavíme-li se o jeho vysněném projektu Hannibal the Conqueror. Živ je sice zejména z rodinného podniku jménem Rychle a zběsile, ale právě dlouhodobý úspěch téhle série mu otevírá dveře k jiným projektům. A čím více rychlá a zběsilá frančíza vydělává, tím blíže se Diesel blíží k realizaci historického opusu - tedy minimálně on sám tomu věří. Příběh o vojevůdci z Kartága, který překročil s armádou plnou slonů Alpy, aby si podmanil Řím, miloval už od dětství. V minulosti kolovalo kolem projektu spoustu spekulací. Scénář prý již byl napsán, na svědomí jej má tvůrce Gladiátora a údajně se jedná o skvělý materiál. Jenže když na to hlavouni ve studiu mrkli, stanovili předběžný rozpočet na 250 míčů a projekt šel vcelku rychle do kopru. Diesel se svého snu zatím evidentně nevzdal. Poctivě vydělává i jako producent na každém dalším dílu Rychle a zběsile a dost možná se blíží do bodu, kdy nashromáždí dostatek prostředků, aby mohl rozjet pre-produkci zamýšlené trilogie.

Nicméně v minulosti se už řeči o blížící se realizaci Hannibalova dobrodružství objevily a nikdy se projekt nikam nepohnul. Lze tedy říci, že Diesel se snaží udržet minimálně myšlenku na trilogii živou, ovšem nic hmatatelného zatím nebyl schopen vyprodukovat. V roce 2017 se objevila dokonce zpráva, že o roli Hannibalova otce má zájem Denzel Washington, leč vše zas a znovu vyšumělo bez nějaké reálné odezvy. Dieselův zápal je sympatický a rozhodně by mohlo být zajímavé vidět jej, jak na slonech překonává štíty Alp. Současně ony produkční náklady vyvolávají otázku, jakou by měl projekt šanci zaplatit se. Historické velkofilmy to neměly v posledních letech úplně jednoduché a nutno zdůraznit, že Dieselova star-power mimo Rychle a zběsila není taková, jakou by si on sám přál (uvidíme, jak se chytí jeho novinka Bloodshot). Kdyby byl s projektem spojován kupříkladu Dwayne Johnson, míra atraktivity by byla bezesporu vyšší.

V tuhle chvíli to vypadá, že je Hannibalův výlet do Říma světelné roky daleko. Ale jak vidno na Dieselově instagramovém účtu, Vin stále věří:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We will find a way, or we will make one... Barca BC #Hannibalbarcatrilogy

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest