Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem?

Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Chris Pratt ví, jak potrápit fanouškům hlavu.

Na konci Avengers: Endgame otylý Thor (Chris Hemsworth) odlétá spolu se Strážci Galaxie do hlubin vesmíru. Spojení boha hromu s partou galaktických holomků v posledních dvou Avengers filmech fungovalo velice dobře, a tak by se řada fanoušků jistě vůbec nezlobila, kdyby se Odinův syn ke Strážcům při jejich dalším dobrodružství přidal. Loni však bylo potvrzeno, že chystaný snímek Thor: Love and Thunder bude Strážcům Galaxie 3 dějově předcházet. Z toho zdánlivě vyplývá, že ještě než Guardians odletí ke svému třetímu samostatnému dobrodružství, Thora někde po cestě vysadí.

Mohlo se tedy zdát, že si fanoušci na další spojení Thora se Strážci mohou nechat zajít chuť, jenže představitel Star-Lorda Chris Pratt se nám teď snaží nasadit brouka do hlavy. Na premiéře pixarovky Frčíme se jej reportér zeptal, zda má nějaké vtipné vysvělení pro to, jak se Thor Strážcům ztratil. A Pratt na to odpověděl:

„A jak víte, že Thor ve Strážcích Galaxie 3 nebude? Ještě jsme nezačali [točit]. Může být ve Strážcích Galaxie 3. Nevíme. Neexistuje žádné definitivní ‚ano‘ nebo ‚ne‘. Prostě si na odpověď musíme počkat.“

S vysokou pravděpodobností Chris pouze ví, co má říct, aby připoutal pozornost a poškádlil fandy. Ostatně, už loni se nás tajuplně snažil přesvědčit o tom, že nelze vyloučit, že Strážce potkáme  ještě před jejich příštím samostatným filmem. Anebo myslíte, že existuje nějaká šance, že se Thor po Love and Thunder za Guardians opět vypraví? Dejte vědět v komentářích.

Interview s Prattem začíná po 40 minutě.

Galerie: 4

Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 přeci jen s Thorem? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest