Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch?

Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 10 obrázků
Co by byl superhrdina bez pořádného záporáka. Koho bychom se mohli dočkat v minisérii o Lokim?

Superhrdinové potřebují padouchy, jinak by byli tak trošku k ničemu. A nejinak je tomu v případě MCU, kde se rýsuje představení dalšího mocného záporáka. Dle dostupných zákulisních informací by se možná mohl v minisérii o Lokim objevit Kang The Conquerer (Dobyvatel). Už nějakou dobu víme, že příběh by se měl točit kolem Lokiho úprku napříč časem a prostorem, kdy nenápadně ovlivňuje chod lidských dějin a přitom se sám začíná měnit. Zdá se i dle první upoutávky pravděpodobné, že se dostane do konfliktu s organizací Time Variance Authority (TVA), jež je zodpovědná za ochranu běhu času v celém univerzu. Pakliže má někdo ten pošetilý nápad a pokusí se změnit minulost, určitě se s TVA setká.

Tahle konstelace by nahrávala představení Kanga, neboť ten má s cestováním v čase bohaté zkušenosti. Kang sám o sobě patří k těm komplikovanějším postavám. Narodil se jako Nathaniel Richards ve třicátém století a prošel si celou řadou inkarnací - Iron lad, Kid Immortus, Scarlet Centurion či Rama-Tut. Nathaniel byl nejprve znám jako dobroděj, ovšem poté se dostal do křížku se svým budoucím já, vystupujícím už v podobě Kanga. Aby zabránil transformaci v Kanga, začal páchat dobro jako Iron Lad (též cestoval časem a založil Young Avengers). Nicméně ve svých dalších inkarnací už vystupuje zpravidla jako zloduch.

Díky stroji času se přenesl též do starého Egypta, aby se dočasně chopil vlády jako faraon Rama-Tut, leč tuhle legraci mu překazila Fantastická čtyřka. Následuje řada časových skoků, návštěva celé řady dimenzí a pokaždé se Kang snaží ovládnout určitou epochu. Většinou jej porazí Avengers či nějaký z nich vzešlý tým superhrdinů. Nakonec zavítal i do čtyřicátého století, kdy už byla tamní společnost ve stádiu úpadku a pro Kanga nebylo složité tyhle barbary užívající předpotopní technologie ovládnout. Nutno poznamenat, že Kang má znalosti a zkušenosti všech svých předchůdců (všech "Kangů"), což z něj v kombinaci s geniálním mozkem a schopností cestovat v čase a vyhnout se při tom tvorbě paradoxů vytváří extrémně nebezpečného superpadoucha.

Jaký názor máte na Kanga vy? Byl by pro filmový svět Marvelu zajímavý? V galerii si jej můžete v klidu prohlédnout.

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. Natáčení má začít na začátku roku 2020, aby se stihla premiéra na jaře 2021. Dosud jsme o minisérii věděli to, že pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame unikla s Kosmickou kostkou. Série by měla pojednávat o Lokiho úprku napříč časem a prostorem, kdy nenápadně ovlivňuje chod lidských dějin a přitom se sám začíná měnit.

Zdroj: FCC

Galerie: 11

Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu Loki: Představí se ve filmovém světě Marvelu další velký komiksový padouch? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest