Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti

Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Harrison Ford prozradil, že v novém dobrodružství přijdou na přetřes také Indyho osobní vztahy.

Harrison Ford propaguje dobrodružný film Volání divočiny, a tak mají novináři příležitost se jej dotazovat na Indiana Jonese 5. Před pár dny herec prozradil, že natáčení začne už za dva měsíce. Skončí tak letité čekání, které bylo podmíněné především ustavičným přepisováním scénáře.

K tomu v novém rozhovoru herec řekl, že je to velice dobrý scénář a na jeho natáčení se těší. Co přesně v příběhu můžeme očekávat? O detailech samozřejmě herec mluvit nesmí a ani nechce. Nicméně máme se připravit na to, že se dozvíme, kam se posunul od minule Indyho osobní život a jak se vyvinuly jeho vztahy. A co je pro dlouholeté fanoušky asi nejzajímavější – měli bychom se dočkat toho, že se konečně vyřeší jedna dosud stále otevřená kapitola z Indyho minulosti.

O čem přesně Ford mluví, to nevíme. Zatím vše nasvědčuje tomu, že Shia LaBeouf se v pátém snímku nevrátí, takže se nejspíš nedozvíme, jak Indy vyřešil nebo nevyřešil svůj vztah se svým léta odcizeným synem Muttem. Stejně tak už nejspíš neuvidíme Indyho otce, protože Sean Connery je už hezkých pár let v hereckém důchodu. Rozhodně se tak nabízí, že by se mohla vrátit alespoň Indyho životní láska Marion (Karen Allen). Jinak si ale jen těžké představit, co ze svojí minulosti by mohl archeolog Jones řešit. Jeho dobrodružství vždy byla relativně uzavřená. Že by se vrátil John Rhys-Davies (který před pár dny vystoupil na prvním Comic-Conu Prague) v roli Indyho přítele Sallaha? To už opravdu vařím z vody, tak dejte vědět v komentářích, zda vás napadá něco kloudnějšího.

Otázkou také stále zůstává, jaký scénář se vlastně Fordovi tak líbil, protože u klávesnice se vystřídala celkem slušná řádka autorů. Dole v galerii si můžete připomenout Marion, Mutta i Sallaha.

V hlavní roli se vrací Harrison Ford, scénář píše David Koepp, režíruje Stephen Spielberg. Datum premiéry je stanovené na 9. 7. 2021.

Zdroj: IGN

Galerie: 7

Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu Indiana Jones 5 slibuje, že vyřeší nedokončenou kapitolu z Indyho minulosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest