Indiana Jones 5: Ford nechce, aby se připojil Pratt

Indiana Jones 5: Ford nechce, aby se připojil Pratt | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A jak pokračují přípravy?

Při přípravách Indiana Jonese 5 se mnohokrát objevily spekulace o tom, zda Harrison Ford ve filmu nepředá žezlo mladšímu herci. Mohl by podobně jako Bruce Willis ve Smrtonosné pasti 6 rámovat příběh s mladším představitelem. O něčem podobném se spekuluje zkrátka proto, že Hollywood nenechá žádnou značku ležet ladem a jednou se Indy bez Forda bude muset obejít. V dobách, kdy se o předávání žezla mluvilo nejvíc, se jako možný náhradník nejčastěji zmiňoval Chris Pratt. Zřejmě proto, že v té době zrovna vstoupil do obecného povědomí jako Owen z Jurského světa a Star-Lord ze Strážců Galaxie.

Reportér Variety se teď zeptal přímo Harrisona Forda na to, jestli jej uvidíme na plátně pohromadě s Prattem a letitý představitel ikonické role na to měl poměrně jednoznačnou reakci: „Buď on nebo já“. Ford je známý tím, že je Indiana Jones jeho srdcová role a dokud bude dýchat, tak si ji z rukou vyrvat nenechá. Jak pokračují přípravy příštího filmu? Herec neví, kdy se začne točit, nicméně uvedl, že přípravy scénáře pokračují dobře a všichni jsou s ním spokojení. Pokud to tak vážně je, byla by to dobrá zpráva, protože natáčení snímku bylo několikrát odloženo právě kvůli tomu, že se dlouhodobě nedařilo přijít s dobrým scénářem.

V hlavní roli se vrací Harrison Ford, scénář píše Jonathan Kasdan, režíruje Stephen Spielberg. Datum premiéry je stanovené na 9. 7. 2021.

Indiana Jones 5

10.07.2020 | USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Indiana Jones 5: Ford nechce, aby se připojil Pratt | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ford nechce, aby se připojil Pratt | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest