M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou

M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Druhá Záhada Blair Witch se zřejmě nekoná, ale ruční kamera má v tomto případě alespoň opodstatnění.

Některé způsoby tvorby filmů jsou sice technicky jednodušší a z hlediska vybavení dostupnější, avšak forma by vždy měla korespondovat s obsahem. V minulých letech se nejednou stávalo, že každý čtvrtý horor či thriller byl natáčen roztřesenou ruční kamerou z vlastní perspektivy. Nicméně těch opravdu povedených kousků bylo spíše pomálu. Tuhle vlnu nastartovala Záhada Blair Witch a světlými záblesky ve tmě byly snímky jako Paranormal Activity (hlavně finančně) a REC (kvalitou). Leč v drtivé většině případů kvalita haprovala, neboť volba zmíněného přístupu měla zpravidla ospravedlnit nedostatek talentu, prostředků a nápaditosti. Pakliže tvůrce chce natočit solidní biják s ruční kamerou, musí k tomu mít v prvé řadě vhodné téma a scénář.

Thriller M.O.M. (Mothers Of Monsters) má nosnou linii ideální právě pro tento typ perspektivy (skryté kamery, ruční kamera). Zoufalá a dost možná i trošku narušená matka má podezření, že z jejího synka se stává monstrum chystající školní krveprolití. Střelby na středních a vysokých školách nejsou ve Spojených státech, bohužel, ničím neobvyklým, tudíž tematika nejen zajímavá, ale i společensky relevantní. V traileru vidíme, jak matka skrze skryté kamery špehuje svého synka, přičemž jejich vztah se evidentně začíná vyostřovat. Není zcela patrné, zda mladík skutečně připravuje nějakou nekalost (dle jeho výrazu o tom nepochybuji), jelikož v upoutávce lze zachytit matku horlivě polykající nějaké pilulky. Jedno je ovšem jisté. Tihle dva si společně užijí kopec rodinné zábavy.

Režíruje Tucia Lyman a v hlavních rolích se představí Melinda Page Hamilton a Bailey Edwards. Snímek by měl být dostupný skrze VOD zhruba někdy březnu 2020.

V galerii se podívejte na plakát a fotky z filmu.

Galerie: 9

M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu M.O.M. Mothers Of Monsters: Matka potenciálního školního střelce se pokouší syna přistihnout skrytou kamerou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest