Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení

Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Sly vypadá na první fotce trošku potlučeně.

Produkce superhrdinského thrilleru Samaritan se Sylvesterem Stallonem v hlavní roli je v plném proudu. Dnes pro vás máme první fotky z placu a rovněž detailní informace o obsazení. Příběh chystaného snímku se bude odehrávat ve světě, v němž superhrdinové nejsou ničím výjimečným, respektive kdysi tomu tak bylo. Všechno by se mělo točit kolem malého kluka, který zjistí, že ten nejslavnější z nich, Samaritan, pravděpodobně stále žije, i když si všichni myslí opak. Údajně měl zahynout/zmizet před dvaceti lety při strašlivé katastrofě, ovšem zřejmě tomu tak není. Jelikož však nedokázal překousnout, co se onehdy stalo, skrývá se před světem a straní se lidí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working away on MGM ‘s new film Samaritan ... It’s Looking great.

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Kluka, který pátrá po zmizelém superhrdinovi, hraje třináctiletý Javon "Wanna" Walton, jenž se objevil v několika epizodách seriálu Euforie. Herecký ansámbl pak dále rozšířili Martin Starr (seriál Silicon Valey), Pilou Asbæk (Hra o trůny), Dascha Polanco (Orange is the New Black) a Moises Arias (Průměrňákovi).

Na režijní sesli usedl Julius Avery, jenž v minulosti natočil poměrně povedený thriller Syn zmaru s Ewanem McGregorem a zábavnou zombie taškařici z druhé světové války Overlord. Scénář sepsal Bragi F. Shut, chlapík zodpovědný za Hon na čarodějnice s Nicolasem Cagem a úspěšný thriller Úniková hra. Připravovaný snímek by se měl objevit v kinech 11. prosince 2020!

V galerii najdete slibované fotky. Titulní obrázek je ilustrační.

Zdroje: Deadline, Instagram I, Instagram II, Instagram III

Galerie: 4

Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení | Fandíme filmu Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení | Fandíme filmu Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení | Fandíme filmu Samaritan: Stallone superhrdina na fotkách z natáčení + kompletní obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest