Venom 2: Tom Hardy oznámil konec natáčení, ale dost zmatečně

Venom 2: Tom Hardy oznámil konec natáčení, ale dost zmatečně | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Má Venom 2 skutečně dotočeno? Hlavní hvězda nás informuje i mate zároveň.

AKTUALIZACE: Alespoň část štábu v natáčení ještě pokračuje v ulicích amerického San Francisca.

První Venom z roku 2018 režiséra Rubena Fleischera kritiky zrovna dvakrát nenadchnul, avšak v kinech po celém světě utržil pořádný balík peněz (856 milionů dolarů), tudíž studio Sony ihned začalo chystat dvojku. Venom 2 se natáčel od loňského listopadu v Londýně, tentokrát pod režijním dohledem Andyho Serkise. V hlavní roli se samozřejmě vrací Tom Hardy coby Eddie Brock / Venom a bude čelit záporákovi jménem Cletus Kasady alias Carnage, jehož si střihnul Woody Harrelson. Carnage je mnohonásobný vrah a dle zákulisních zvěstí by měl v Ravencrofstkém institutu pro kriminálně nebezpečné pacienty čekat na vykonání trestu smrti. Jak se příběh vyvine dál v tuhle chvíli nevíme, neboť tvůrci zatím o záplatce nic konkrétního neprozradili.

Nyní se zdá, že by natáčení mělo být u konce. Hardy totiž na svém instagramovém účtu zveřejnil příspěvek, v němž oznámil konec produkce. Součástí postu byla i fotka se štábem, kterou najdete dole v galerii. Následně byl post smazán, ale na internetu se v dnešní době nic neztratí. Obdobné oznámení má na svém účtu i Joshua Faulkner. Očekávané pokračovaní by se tak mělo brzy ocitnout ve fázi post-produkce. Premiéra byla stanovena na 1. října 2020.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum české i slovenské premiéry je stanovené už na 1. října 2020.

Zdroj: HN

Galerie: 3

Venom 2: Tom Hardy oznámil konec natáčení, ale dost zmatečně | Fandíme filmu Venom 2: Tom Hardy oznámil konec natáčení, ale dost zmatečně | Fandíme filmu Venom 2: Tom Hardy oznámil konec natáčení, ale dost zmatečně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest