Inrang: Režisér Konečné chystá adaptaci sci-fi animé

Inrang: Režisér Konečné chystá adaptaci sci-fi animé | Fandíme filmu
Ji-un Kim, režisér The Last Stand s Arnoldem Schwarzeneggerem, chystá celovečerní adaptaci populárního animé Jin Roh: The Wolf Brigade.

Ji-un Kim patří mezi nejúspěšnější a neznámější korejské režiséry. Status elitního režiséra si ve své zemi vydobyl především hororem A Tale of two sisters, prvotřídním thrillerem o pomstě v gangsterském hávu A bittersweet life nebo filmem Viděl jsem ďábla, který byl přijat rozporuplně kvůli mírně přepálené stopáži a hutné dávce expliticitního násilí, a nedávno korejský režisér, podobně jako jeho kolega Park, vyzkoušel natáčení s americkou produkcí - V únoru k nám dorazí jeho chystaný akční výplach Konečná s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli.

Teď se na svět se dostaly informace o jeho dalším chystaném počinu a pro tentokrát si vybral něco opravdu zajímavého. Ji-un Kim plánuje hranou adaptaci klasiky žánru anime Jin-roh: The Wolf Brigade. Anime natočené v roce 1998 se odehrává ve fiktivní realitě, kde druhou světovou válku vyhrálo Německo a Japonsko je v té době pod přísným dohledem těžkooděnců a státních sil. Scénář k původnímu snímku napsal Mamoru Oshii, člověk zodpovědný za veleúspěšnou sérií Ghost in the Shell. Remake ponese název Inrang a rozpočet by se měl podle dosavadních informací pohybovat v rozmezí 10 bilionů Wonů, což činí zhruba 9 milionů dolarů.

Zdroje: Twitch, Film Smash

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest