Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D.

Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kromě toho by podle všeho měla minisérie představit i postavu Hulklinga. Paul Bettany dále láká na blížící se první pohled na připravovanou novinku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Další únik pak říká, že by se ve WandaVision dost možná mohl objevit i jeden starý známý, a to sice Wandin zesnulý bratr Pietro, alias Quicksilver. Tato domněnka se objevila díky castingovému videu jednoho potenciálních představitelů syna Wandy a Visiona, kde je Quicksilver v jednom dialogu zmíněn a zdá se, že je živ a zdráv.

Další novinka se týká rozšíření tvůrčího týmu minisérie. Konkrétně nově známe jméno člověka, který se ujme skládání hudby. Bude jím Christophe Beck, který dosud například složil hudbu k oběma dílům Ant-Mana. Za poslední novinku je pak zodpovědný představitel Visiona Paul Bettany, který ve videu prozrazuje, že bychom se již brzy mohli dočkat prvního oficiálního pohledu na celou minisérii. Video vzniklo před pár dny, tak je docela dobře možné, že tím myslel čerstvě zveřejněný Super Bowl spot.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá ke konci roku 2020.

Zdroje: MCU Exchange, Comic Book Movie I,II, Full Circle Cinema

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu Wandavision: Jak do nové marvelovky zapadá organizace S.W.O.R.D. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest