Mission: Impossible 7 a 8: Po letech potkáme starou známou postavu

Mission: Impossible 7 a 8: Po letech potkáme starou známou postavu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Populární špionážní série dál sahá do minulosti. Tentokrát do skutečně dávné.

Jak u fanoušků vytvoříte se sérií větší pocit sounáležitosti a dáte konkrétním situacím zdánlivě větší váhu? Hodně se vracejte k minulosti. Téhle poučky se zjevně drží i současní tvůrci série Mission: Impossible. Šestka se točila kolem dopadu dosavadní práce agenta Hunta a jeho týmu na současnost. V sedmičce a osmičce se potom má vrátit postava, která se naposledy objevila v úplně první celovečerní Mission: Imposslbe z roku 1996, kdy se agent Hunt honil se zlosyny po Praze.

Konkrétně to bude tehdejší Huntův nadřízený Kittridge. Ten se domníval, že je Ethan dvojitý agent nasazený do špionážní agentury IMF a hrdinu proto pronásledoval. Nicméně když došlo na lámání chleba, Kittridge stála na straně klaďasů. Od té doby jsme jej v žádném z navazujících snímků neviděli, uvidíme tedy, co s postavou režisér a scenárista Christopher McQuarrie po letech provede. Postavu znovu ztvární Henry Czerny (Jasné nebezpečí, Tudorovci, Růžový panter…).

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 a 8: Po letech potkáme starou známou postavu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8: Po letech potkáme starou známou postavu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest