Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu

Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu
Erik Shoemaker
Zobrazit dalších 5 obrázků
Velkolepá adaptace připodobňovaná ke Star Wars či Pánovi prstenům se pomaličku poodhaluje. 

Adaptaci legendární sci-fi knihy Duna od spisovatele Franka Herberta má na starosti kanadský režisér Denis Villeneuve (Zmizení, Příchozí, Blade Runner 2049), proto není divu, že jsme ji zařadili do dvacítky nejočekávanějších velkofilmů 2020.

Adaptace byla po promítání prvních záběrů popsána jako „Hra o trůny říznutá Star Wars“ a ve hvězdném obsazení se objeví Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Zendaya, Oscar Isaac, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård a Jason Momoa. Na trailer je ještě brzy, ale na internet uniklo oficiální logo filmu. Warner Bros ho spolu s fotkami z natáčení prezentoval na konferenci ve Francii a jak bývá zvykem, někdo obrázky vyfotil. Studio si ovšem nepřeje, abychom ještě cokoliv viděli, proto fotografie z internetu usilovně maže. Fotky z natáčení jsou již bohužel smazány, jediné fotografie které máme k dispozici naleznete v galerii.

Logo si můžete prohlédnout na přiložených postech z Twitteru níže. Kdybyste na tento článek narazili v době, kdy už budou posty s logem opět smazané, měl by situaci zachraňovat tweet, ve kterém logo jeden fanoušek zreplikoval - takovou předělávku by snad studio z internetu mazat nemuselo.

Duna přijde do českých a slovenských kin 17.12. 2020

Duna je sérií sci-fi románů od Franka Herberta. Ten první se odehrává ve vzdálené budoucnosti a vypráví příběh Paula Atreida, jehož rodina přijme kontrolu nad pouštní planetou Arrakis. Na té žijí obří červi, kteří vylučují vzácné koření, jež prodlužuje život a dává lidem psychické schopnosti, díky kterým je možné bezpečně pilotovat rychlé mezihvězdné lety. O kontrolu nad planetou je tak mezi urozenými rody enormní zájem. Paulova rodina je zrazena, a tak mladému šlechtici nezbývá než vést povstání původních obyvatel pouštní planety a získat nadvládu nad Arrakis zpět. Tématy románu jsou politika, náboženství a vztah člověka k přírodě. První knihu následovala celá řada pokračování, komiksů či videoher, takže chystané filmy a TV seriály budou mít odkud čerpat.

Režíruje Denis Villeneuve, scénář napsal Eric Roth. V hlavních rolích hrají Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin, David Dastmalchian Chang Chen a Javier Bardem. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 12. 2020.

Zdroje: Reddit

Galerie: 6

Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu Duna: Elegantní logo a fotky z natáčení očekávaného velkofilmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest