Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače

Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
Možná také víme, kdy začne natáčení.

Rok 2019 se pro Marvel nesl mimo jiné hlavně v odhalování směru, jakým se bude MCU v příštích letech ubírat. Jednou z nejdůležitějších částí tohoto směru se pak zdají být hlavně připravované minisérie pro streamovací službu DIsney+, které mají být s klasickými filmy úzce spojené. Zdá se, že těchto minisérií Marvel ve velké části případů využije hlavně k představení veřejnosti méně známých hrdinů, kteří by nemuseli ze začátku přilákat tolik lidí do kin. A jedním z nich je právě i Moon Night, který je často popisován jako jakýsi "Batman od Marvelu". Na rozdíl od netopýřího hrdiny je však často opředen i štědrou dávkou mystična.

Co se samotné minisérie týče, v poslední době jsme se o ní dozvěděli celkem slušnou dávku informací. Nedávno se například objevily zvěsti, že by ústředního hrdinu mohl tvárnit Daniel Radcliffe, a nebo že by se podle všeho měl utkat se samotným Drákulou. Po sérii klepů je tu konečně také jedna konkrétní zpráva: Jako scénárista byl nově oficiálně potvrzen Beau DeMayo, který se podílel například na nedávné seriálové adaptaci Zaklínače. Ta i přes smíšené reakce kritiky slavila hlavně v otázce sledovanosti, ale i mezi fanoušky, obrovský úspěch. Nelze se tedy divit, že v něj Marvel vkládá důvěru i co se týče tak velkého projektu, jako je Moon Knight.

Kromě toho se pak objevila zvěst, že by se minisérie měla začít točit ještě letos v srpnu. Pokud se informace potvrdí, s celkem velkou pravděpodobností bychom se mohli minisérie dočkat už v příštím roce.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Zdroj: ComingSoon

Galerie: 7

Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu Moon Knight: Batmanovský hrdina od Marvelu dostal scenáristu Zaklínače | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest