Mega Man: Adaptaci videoherního hrdiny píše scenárista posledního Batmana

Mega Man: Adaptaci videoherního hrdiny píše scenárista posledního Batmana | Fandíme filmu
Capcom
Zobrazit další 1 obrázek
Další představitel videoherní série zavítá do filmu.

Mega Man je jednou z dalších videoherních postaviček, která by se měla podívat na plátna kin. Ačkoli se nejedná o tak známé jméno jako třeba Mario nebo Sonic, tento superhrdina si vysloužil i vlastní seriál a své fanoušky si jistě najde i dnes. Společnost Capcom, která Mega Mana vytvořila, přišla již před dvěma lety s oznámením, že snímek zrežírují Henry JoostAriel Schulman, kteří režírovali třetí a čtvrtý díl série hororů Paranormal Activity. Nově má snad konečně scenáristu, kterým by měl být Mattson Tomlin.

Tomlin doposud přikládal ruku k dílu jen na krátkometrážních snímcích, ale kariérní průlom zaznamenal při spolupráci na psaní scénáře k chystanému filmu The Batman, pokud se snímek povede, nejspíš bude mít v Hollywoodu o práci postaráno a mezitím si ještě může zlepšit reputaci právě Mega Manem.

Capcom k filmu před dvěma lety řekl: Cílí na to, aby oslovil rozmanité publikum, nejen hráče, ale také fanoušky akčních filmů a to skrze adaptaci, která bude respektovat svět her Mega Man, ale zakomponuje prvky velkolepé produkce a zábavní hodnoty, kterými je proslulý Hollywood.

Uvidíme, jak se projeví případný úspěch či neúspěch Sonica na přípravy Mega Mana, pokud by Sonic selhal, vůbec bych se nedivil, kdyby Mega Man šel ještě na pár let k ledu. Ale to jen spekulujeme. Doposud není potvrzeno obsazení ani datum premiéry, takže uvidíme.

Zdroj: THR

Galerie: 2

Mega Man: Adaptaci videoherního hrdiny píše scenárista posledního Batmana | Fandíme filmu Mega Man: Adaptaci videoherního hrdiny píše scenárista posledního Batmana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest