Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru

Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Guillermo del Toro to bere od podlahy.

Tvůrci Pacific Rim nám v posledních měsících slibovali, že jejich film nabídne dosud neviděné měřítko. Alespoň co do velikosti potvor, které si to budou rozdávat na stříbrném plátně. Při pohledu na první, dlouho očekávaný trailer je nutné přiznat, že nekecali. Vedle bojujících robotů a příšer vypadá i takový Optimus Prime jako chudý příbuzný. Dál už ale v mých očích není až tolik co chválit. I přes velkolepost působí ukázka dost těžkopádně, osobně se mi příliš nezamlouvá ani spektrum barev, se kterým tvůrci operují. Všechno je tak podivně špinavé, roboti nějak nablýskaně nevypadají... navíc při pohledu na akci odehrávající se v noci a uvedení filmu ve 3D vyvstávají obavy, jestli z bitek vlastně vůbec něco uvidíme. Možná je to tím, jak si nás Bay zhýčkal Transformery, kteří ve svých ukázkách vždycky působili sexy a na ploše pár minut dokázali vyvolat nějakou tu osudovost. Pacific Rim ale v prvním traileru vyznívá jaksi do ztracena (nejlépe je to patrné u Elbova závěrečného proslovu, který člověk narozdíl od takového voiceoveru Kingsleyho u třetího Iron Mana odzívá). Rozhodně ale není nutné házet flintu do žita, jméno Guillerma del Tora je totiž stále silným tahákem.

Kromě traileru najdete v galerii i tři nám již známé fotky, které však Warneři konečně vydali oficiální cestou. A pak tu máme i jednu zbrusu novou s robotem. Z traileru vám přinášíme také řadu screenshotů, které doplňujeme novými plakáty a prvními informacemi o dvojce.

Pacific Rim: Trailer

Galerie: 4

Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru | Fandíme filmu Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru | Fandíme filmu Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru | Fandíme filmu Pacific Rim: Velkolepá sci-fi v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest