Matrix 4: Klíčová postava z první trilogie navzdory původním plánům bude chybět

Matrix 4: Klíčová postava z první trilogie navzdory původním plánům bude chybět | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Převeliká škoda, že se starý známý ve čtyřce neobjeví. 

Hugo Weaving byl coby agent Smith v akční sci-fi trilogii Matrix výtečný. Představoval ideálního záporáka pro Nea s tváří Keanu Reevese a jejich opakované souboje byly pomyslnou třešničkou na takřka dokonalém filmovém dortu. Filmoví fanoušci by si dozajista přáli, aby jej tvůrci propašovali i do chystané čtyřky (Matrix 4). Reálná šance tu byla, neboť režisérka Lana Wachowski skutečně měla o Weavinga zájem, leč nakonec se budeme muset obejít bez něho. Weaving se totiž těsně před touto nabídkou upsal v Londýně divadelnímu představení The Visit a časově sladit tento závazek a náročné natáčení čtvrtého Matrixu by nebylo jednoduché. Nakonec se mu to jakž takž podařilo, ovšem mezitím si to tvůrci rozmysleli a ve filmu ho neuvidíme. Těžko soudit, jak důležitou úlohu měl Smith v připravovaném pokračování sehrát, jelikož o zápletce zatím moc nevíme.

V minulosti jsme vás informovali o tom, že vyjma Reevese se vrátí i Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith a Lambert Wilson. Herecký ansámbl pak nově obohatí Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere a Jonathan Groff. O příběhu se ví opravdu málo, přičemž kolují nepotvrzené zvěsti o tom, že Abdul-Mateen by si mohl střihnout roli mladého Morphea a Henwick pro změnu "ženského Nea", jemuž Reevesův hrdina předá pomyslnou pochodeň. Nic z toho zatím nebylo potvrzeno, tudíž vše může být (a tipnul bych si, že i bude) úplně jinak.

Zdroj: ScreenRant

Matrix

30.03.1999 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 2

Matrix 4: Klíčová postava z první trilogie navzdory původním plánům bude chybět | Fandíme filmu Matrix 4: Klíčová postava z první trilogie navzdory původním plánům bude chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest