Star Trek Into Darkness: První ohlasy na IMAX prolog

Star Trek Into Darkness: První ohlasy na IMAX prolog | Fandíme filmu
U nás prolog uvidíme už ve čtvrtek. Co jsme se zatím dozvěděli ze zahraničí?

Jakmile jsme se dozvěděli, že tentokrát bude jeden z IMAX prologů promítán i u nás, muselo srdce každého fanouška Abramsových Star Treků zaplesat. Prology k Temnému rytíři a k Temnému rytíři, co povstal, se České republice vyhnuly, ale úvodních osm minut ze Star Trek Into Darkness se bude promítat i na pražské Floře! Naše osobní zkušenosti s prologem vám předložíme s největší pravděpodobností v pátek, teď si pojďme (bez výraznějších spoilerů) shrnout, jaké zprávy přicházejí ze zahraničí.

Samotný prolog má zhruba osm minut, závěr je, podobně jako u Batmana, věnován sestřihu z následujícího děje. Stopáž možná není tak dech beroucí, jako únos letadla v TDKR, ani z ní nedostaneme takovou závrať, jako z IMAX scén v Mission Impossible 4, nicméně jedno se prý dá říct s naprostou jistotou: 3D je fantastické. Navzdory tomu, že Abrams film točil ve 2D a do třetího rozměru byl pouze konvertován, s prostorem se prý neustále pracuje, každou chvíli zíráme do hlubin, nebo naopak něco pluje před plátnem. Stopáž začne klidně, pak přejde do akční scény, znovu narychlo představí starou známou posádku a připomene, že i když se dvojka jmenuje „Into Darkness“, pořád to bude z velké části to stejné optimistické dobrodružství, jaké jsme dostali minule. Řada záběrů, které jsme doposud z filmu viděli, pochází právě z prologu, což je také pozitivní, alespoň se můžeme těšit na další překvapení. Například jsme se stále nedozvěděli, kdo je záporák. Benedict Cumberbatch se v prologu objevuje, ale jeho totožnost zůstává skryta.

Všechny fanoušky, kteří se v dohledné době dostanou do pražského IMAXu, zkrátka podle všeho čeká příjemný zážitek (doplňujeme, že Star Trek prolog bude připojen pouze k promítání Hobita v 10:00 a ve 20:00). Ostatní se mohou těšit alespoň na naši páteční rekapitulaci a na plnohodnotný trailer, který by také měl v brzké době spatřit světlo světa.

Zdroje: Slashfilm, Collider, Cinemablend

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest