Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady

Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upíří antihrdina s tváří Jareda Leta řádí v první upoutávce.

Kolem komiksovky Morbius, v níž si Jared Leto střihne roli vědce, který po nevydařeném pokusu o léčbu krevní choroby začne mít upíří choutky, nebylo v posledních týdnech dvakrát rušno. Nicméně tu a tam nějaký ten střípek spatřil světlo světa a objevila se i informace ohledně možné integrace Morbia do MCU, kde by měl koexistovat po boku Spider-Mana Toma Hollanda. Všichni dobře víme, že Sony má s Marvelem smlouvu ohledně účinkování pavoučího muže v MCU, leč bližší podrobnosti nejsou známy. Jak jsme psali dříve, je logické, že by Sony rádo vytěžilo z megaúspěšného Feigeho univerza co nejvíce a procpat Venoma a Morbia do MCU by mohlo být finančně hodně zajímavé. Nicméně zda se to podaří, to ukáže až budoucnost a zejména případný (ne)úspěch Morbia v kinech. V komiksech jsou Morbius i Venom se Spider-Manem úzce provázáni, takže potenciál pro společné příběhy existuje. Nyní studio Sony konečně nakopává propagační kampaň, když se snímek režiséra Daniela Espinosy a scenáristů Matta Sazama a Burka Sharplesse představuje v prvním traileru. Tady je, tak v komentářích dejte vědět, co na něj říkáte.

AKTUALIZACE: PS: Noo, to se nám ty zvěsti o napojení na Marvel Cinematic Universe hezky vybarvily, co říkáte?

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum české a slovenské premiéry bylo stanovené na 30. července 2020.

Galerie: 6

Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu Morbius: Trailer na upíří příběh ze světa Spider-Mana je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest