Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu

Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Na internet unikla fotografie, která by měla pocházet z očekávané komiksovky Morbius.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že už brzy bude vypuštěný první trailer na Morbia. Podle nejnovějších zpráv by to mělo být snad už v pondělí. Morbius je další komiksový film inspirovaný postavami od Marvelu a pojednává o vědci, který po nevydařeném pokusu o léčbu krevní choroby začne připomínat upíra. Svůj hlad po krvi se rozhodne obrátit proti zlořádům. Snímek vzniká pod patronátem studia Sony a mohl by být propojený s další komiksovkou od Sony – s Venomem. Ještě než se dočkáme traileru, objevila se na internetu fotka, která je označovaná jako únik oficiálního materiálu. Pokud by fotografie skutečně byla autentická, tak si můžeme říci, že Jared Leto bude v ústřední roli k nepoznání a snad by i měl celkem připomínat komiksovou předlohu.

Takže pokud je fotka autentická, co na ni říkáte?

Morbius má vyprávět příběh vědce (Jared Leto), který se snaží najít lék na vzácnou krevní chorobu a nešťastnou náhodou se tak přemění v živoucího upíra, který je znechucený svou žízní po lidské krvi, ale rozhodne se jí namířit proti kriminálníkům které nepovažuje za hodné života. Postava se poprvé představila ve Spider-Manových komiksech, jako padouch, později se z ní stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama, režíruje Daniel Espinosa. Datum české a slovenské premiéry bylo stanovené na 30. 7. 2020.

Galerie: 4

Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu | Fandíme filmu Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu | Fandíme filmu Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu | Fandíme filmu Morbius: První pohled na Jareda Leta s upíří tváří je snad konečně tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest