Batman: Tvůrce hitu Watchmen doporučuje, aby se k roli vrátil Michael Keaton

Batman: Tvůrce hitu Watchmen doporučuje, aby se k roli vrátil Michael Keaton | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Damon Lindelof má tip, jak by bylo zajímaé zadaptovat legendární komiks.

Damon Lindelof spolu z Lostem dal světu víc dobrého než zlého a jeho Pozůstalí jsou geniální show. Jeho celovečerní filmy byla zakázková práce, kde byl obvykle jedním scenáristou z mnoha a ovlivnil jen to, co se ovlivnit dalo. Dlouhodobě si z něj část internetu přesto dělala z nějakého důvodu otloukánka a teprve spolu s vynikajícími Watchmeny se v roce 2019 konečně dočkal zaslouženého uznaní od širší filmové a seriálové veřejnosti. V jednom z rozhovorů k Watchmenům se jej reportér zeptal na to, zda by jej náhodou nelákalo natočit také adaptaci Návratu Temného rytíře, když už natočil adaptaci (jakkoliv volnou) Watchmenů, kteří vznikli v podobné době a taktéž redefinovali komiks.

Na to Damon odpověděl, že rozhodně nikoliv. Přímé adaptace jej nelákají (seriáloví Watchmeni na komiks spíš navazovali) a nemyslí si, že by byly jeho silnou stránkou. Vždycky by se bál že nějak vystoupí mimo původně dané noty. Sám přitom daleko raději má volnější ruku a něco tvoří. Návrat Temného rytíře by ale zfilmovaný v podobě celovečeráku nebo minisérie moc rád viděl a má pro případného tvůrce jeden nápad. Ideální by podle něj bylo do hlavní role obsadit někoho z herců, kdo už v mladším věku Batmana někdy hrál. Buď by roli mohl za pár let ztvárnit opět Michael Keaton, anebo by se mohlo počkat na to, až zestárne Christian Bale.

Tak co vy na to? Je to dobrý tip? Chtěli byste ještě někoho z dosavadních Batmanových představitelů vidět jako zestárlého Batmana?

Galerie: 2

Batman: Tvůrce hitu Watchmen doporučuje, aby se k roli vrátil Michael Keaton | Fandíme filmu Batman: Tvůrce hitu Watchmen doporučuje, aby se k roli vrátil Michael Keaton | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest