Venom 2: Tom Holland údajně jedná o tom, že se objeví jako Spider-Man

Venom 2: Tom Holland údajně jedná o tom, že se objeví jako Spider-Man | Fandíme filmu
Setkají se Tom Holland a Tom Hardy na velkém plátně jako dvě ikonické komiksové postavy?

V posledních dnech se mezi twitterovými filmovými insidery začalo šuškat, že se v nejbližších dnech dočkáme zajímavého odhalení. Teď už víme o co přesně se jedná. Několik zdrojů tvrdí, že studio Sony jedná s Tomem Hollandem, aby se objevil v cameo roli ve Venomovi 2, jako Peter Parker / Spider-Man.

Spojení Spider-Mana s Venomem a dalšími komiksovými filmy studia Sony se dříve Marvel bránil. A není divu. Marvel si vždy zakládal na tom, že jednotlivé jeho filmy do sebe zapadají. Aby to mohlo fungovat, je nad nimi třeba mít kontrolu. V případě Venoma to ale neplatí, na něj plně dohlíží Sony, Marvel směl mít maximálně poradní hlas. Tudíž má smysl, že s Venomem nechtěl být spojován, když dopředu nemohl ovlivnit, co se v něm stane.

Je však možné, že do budoucna už Marvel nebude mít na výběr. Po uvedení Spider-Mana: Daleko od domova došlo k veřejně zdokumentované roztržce mezi Sony a Disneym (majitel Marvelu), po které hrozilo, že Sony přestane Spider-Mana Marvelu zapůjčovat (ve složité právní situaci drží Sony licenci na filmového Spider-Mana, ale snímky pouze z větší části financuje a samotnou výrobu filmů studio přenechalo Marvelu, aby šlo těžit ze Spider-Manova zasazení do širšího marvelovského univerza). Nelze tedy vyloučit, že pokud chtěl Marvel v zapůjčování Spider-Mana pokračovat (Marvel díky tomu dostává určitý podíl ze zisků a může postavu Pavoučího muže používat ve svých týmových filmech), musel svolit k tomu, že se Spider-Man objeví právě ve druhém Venomovi.

Sám šéf Marvelu Kevin Feige k možnému hostování Spider-Mana u Venoma před časem řekl, že budoucnost může skýtat nějaká překvapení, tak uvidíme, zda k návštěvě Spider-Mana ve Venomovi 2 skutečně dojde a co to bude případně znamenat pro další budoucnost Marvel filmů, filmů spojených s Venomem (zatím je v přípravě minimálně Morbius) a jejich dalšímu případnému provázání.

Zdroje: The GWW, KC Walsh, Daniel Richtman

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest