Marvel: Převezme někdo po smrti Stana Lee jeho camea?

Marvel: Převezme někdo po smrti Stana Lee jeho camea? | Fandíme filmu
Jedna z šéfek Marvelu pohovořil a o tom, jak to bude u Marvelu do budoucna s populárními cameo scénami.

Victoria Alonso, jedna z nejbližších spolupracovnic šéfa Marvelu Kevina Feigeho, poskytla rozhovor pro Miami Latin News. Reportér se jí zeptal, kdo se teď bude objevovat v pravidelných marvelovských cameích, po tom, co zemřel Stan Lee.

Lee patří mezi marvelovské otce zakladatele a je jedním ze spoluautorů většiny těch nejslavnějších superhrdinů, jako jsou Avengers či Spider-Man. Pro papírové Marvel komiksy byl dlouho jejich veřejnou tváří, a když se začaly točit hrané Marvel filmy, tak měl téměř v každém z nich kratičké cameo, které bylo pro něj milým poděkováním a pro fanoušky zábavným zpestřením. Poslední cameo se objevilo v Avengers: Endgame. Další už Stan před svojí loňskou smrtí nestihl natočit.

Alonso na reportérův dotaz odpověděla, že byl Lee legendou, kterou není možné nahradit. A studio se o to prý ani nebude pokoušet. V Marvelu se sice objevují další výrazné tváře a ve filmovém studiu je stále zářivější hvězdou Kevin Feige, nicméně i tak Victoria dál v rozhovoru naznačovala, že nikdo nový Stana v jeho pravidelné úloze nahrazovat nebude.

Co vy na to? Je to dobré rozhodnutí? Anebo si dokážete představit někoho, kdo by do Stanovy pozice dokázal přirozeně zapadnout?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest