The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje

The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér David Ayer se rozpovídal o tom, jakým způsobem se k sobě vztahují jeho Sebevražedný oddíl a The Suicide Squad Jamese Gunna.

Během vánočních svátků se režisér David Ayer pustil na Twitteru do řeči s filmovými diváky. Na přetřes přišla i jeho komiksovka Sebevražedný oddíl. Ayer hovořil o tom, že je i za negativní reakci vlastně rád. Nejhorší je, když film vyvolá naprostý nezájem. Režisér také dodal, že je to jediný jeho počin, kvůli kterému dodnes čelí konstantním útokům a opět naznačil, že výsledek nebyl tak docela v jeho rukou (tedy, že dost rozhodovalo studio).

Kromě rozprávění o prvním Sebevražedném oddílu se ale krátce zmínil o tom druhém. Snímek The Suicide Squad od Jamese Gunna podle Ayera není pokračováním jeho snímku, ale úplně nové pojetí původního komiksového námětu. Několik málo postav a elementů se s Ayerovým filmem shodovat bude, ale jinak bude Gunnovo zpracování úplně jiné, oba snímky jsou samostatné a nespojuje je společná kontinuita. Všichni ve Warneru jsou si prý vědomi obrovského potenciálu, který značka nabízí. Víme, že Ayer o filmu s Gunnem hovořil, a tak do jisté míry můžeme věřit tomu, že nejde o nějaký jeho osobní názor, ale že skutečně vychází z toho, co o The Suicide Squad ví.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích vystupují Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021.

Zdroje: David Ayer I, II, III

Galerie: 4

The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje | Fandíme filmu The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje | Fandíme filmu The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje | Fandíme filmu The Suicide Squad podle původního režiséra na první film vůbec nenavazuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest