Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování

Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér John Krasinski hovoří o tom, co bude v pokračování úspěšného hororu jinak, první materiály dávají nápovědy k tajemstvím zahalené zápletce.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Můžeme spekulovat o tom, proč rodina opustila (zdánlivé) bezpečí svojí farmy, kde mohla vysokofrekvenční zvuk pouštět z technologicky vybaveného sklepa a stejně tak můžeme spekulovat o tom, zda přenosná varianta přehrávání zvuku bude méně účinná, popřípadě bude mít (například kvůli životnosti baterie) jen omezenou dobu účinnosti. Regan (Millicent Simmonds) nese mapu, na které je zakroužkovaných několik míst a některá jsou přeškrtnutá. To působí dojmem, že rodina postupně navštěvuje jednotlivá místa, kde buď plní jakýši svůj plán (například se dělí o znalost vysokofrekvenční zbraně se sousedy), anebo nenachází, co hledá.

Není zcela zřejmé, zda je rodina pouze na pochůzkách a na farmu se průběžně vrací, anebo vyrazila kupředu a neohlíží se zpět. Plakát působí dojmem, jako by se novou lokací filmu měl stát jakýsi starý lom. Na plakátě vidíme také rudé světlo vysílače, který by mohl být důležitý. Z dřívějška víme, že ve filmu krom ústřední trojky budou vystupovat minimálně ještě Djimon Hounsou a Cillian Murphy. A synopse mluví o tom, že nejen příšery jsou v postapokalyptickém světě nebezpečné. Bude minimálně jeden z pánů pro rodinu hrozbou? Dojde ke konfliktu právě v lomu?

Dále je z dosud zveřejněných materiálů patrné, že se děj odehrává jen krátce po událostech prvního filmu – Evelyn (Emily Blunt) má stále obvázanou nohu, kterou si poranila na konci prvního filmu. Miminko je tak stále maličké a rodina s sebou dál nosí zvukotěsnou bednu, do které lze dítě v případě nouze uzavřít. Nelze nicméně vyloučit, že zatím nahlížíme pouze úvod filmu (nebo nějaký flashback), po kterém čas poskočí kupředu. A bez zajímavosti není ani to, že v originále podtitul filmu zní „Část druhá“, což by naznačovalo, že tvůrci snímek nevnímají jako nějaký nový příběh se stejnými postavami, ale jako těsné navázání na dosavadní události.

Moudřejší budeme už 1. 1. 2020, kdy bude zveřejněný plnohodnotný trailer.

Po tom, co zažili smrtící události ve svém domově, musí rodina Abbottova čelit hrůzám vnějšího světa, zatímco dál v tichosti bojují o přežití. Jsou donucení se vydat do neznáma a rychle si uvědomí, že příšery, které se řídí zvukem, nejsou jediné hrozby, které číhají na konci písčité cesty. V hlavních rolích Tichého místa 2 se vracejí Emily Blunt, Millicent Simmonds a Noah Jupe. Nově je doplňují Cillian Murphy a Djimon Hounsou. Režíruje a scénář napsal John Krasinski. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 19. 3. 2020.

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování | Fandíme filmu Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování | Fandíme filmu Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování | Fandíme filmu Tiché místo 2: Teaser, plakát, fotka a synopse odhalují podrobnosti o pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest