The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho"

The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Fotky z natáčení pravděpodobně odhalily další podrobnosti o nejbližším marvelovském seriálu na Disney+. Jakých dalších postav se dočkáme?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

První minisérií v rámci marvelovského filmového univerza, které se na Disney+ dočkáme příští rok, bude dobrodružství Sama Wilsona a Buckyho Barnese (aka Falcona a Winter Soldiera). Tematický nástupce trilogie Captaina Ameriky se nyní natáčí a fotky z placu přinášejí další podrobnosti o tom, kdo další by se mohl objevit.

Že se k obsazení přidal i Wyatt Russel v roli Johna Walkera (aka U.S. Agent) jsme vás již informovali Nové zákulisní informace, které přinesl server Murphy’s Multiverse, odhalují, že by se v minisérii měla objevit i marvelovská postava jménem Battlestar. Tato postava byla v komiksech představena v roce 1986 jako partner U.S. Agenta a její civilní jméno je Lemar Hoskins. Ten získal své schopnosti stejným způsobem jako John Walker a Agentovi pomohl k popularitě fingováním útoků, které mohl „hrdina“ odvracet. Když se z Johna Walkera stal oficiální nástupce Kapitána Ameriky, právě Hoskins působil jako takový jeho „Bucky“.

Už dříve bylo odhaleno, že Sam bude v rozepři s vládou USA o tom, kdo bude novým Kapitánem. Vypadá to tak, že na jedné straně bude stát John Walker jako U.S. Agent, podporovaný vládou s Lemarem Hoskinsem po boku, a na straně druhé Sam Wilson se skutečným Buckym. A nesmíme zapomínat, že se tam bude ještě motat uprchlý Helmut Zemo (Daniel Brühl), tentokrát se svou komiksovou maskou. A zajímavý konflikt je na světě. Další foto z natáčení navíc odhalují scénu, která bude zřejmě sloužit k oficálním představení "nového Kapitána Ameriky" veřejnosti. Na fotce je vidět pódium s logem U.S. Agenta postavené na sportovním hřišti. 

K obsazení Falcona a Winter Soldiera se také přidala herečka Adepero Oduye (Když nás vidí, 12 let v řetězech). Její role v sérii je zatím neznámá, ale vzhledem k tomu, že byla na place spatřena po boku Anthonyho Mackieho, kolují dohady, že by mohla ztvárnit členku Wilsonovy rodiny. Nejpravděpodobněji sestru Sarah Wilsonovou, nebo Samovu komiksovou přítelkyni Leilu Taylor. Na oficiální informace si však budeme muset ještě počkat.

A teď už následují fotky z natáčení minisérie The Falcon and The Winter Soldier

Další kapitola »

Galerie: 9

The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Náhradník Captaina Ameriky chystá velké představení pro veřejnost a má dostat vlastního "Buckyho" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest