5 rolí, ve kterých byla Kristen Stewart lepší než ve Stmívání

5 rolí, ve kterých byla Kristen Stewart lepší než ve Stmívání | Fandíme filmu
Apparition
Proč se vyplatí dát Kristen Stewart šanci? Protože talentu má na rozdávání, o čemž svědčí pěkná řádka kvalitních filmových rolí.
  1. 5. The Runaways (2010)
  2. 4. Svět podle Mallory / Welcome to the Rileys (2010)
  3. 3. The Yellow Handkerchief (2008)
  4. 2. Mluv / Speak (2004)
  5. 1. The Cake Eaters (2007)

Světoznámá upírská sága Twilight je dávno za námi, i když je velmi pravděpodobné, že se s výdělečnou značkou dozajista ještě někdy v budoucnu v nějaké podobě setkáme. Uvidíme, zda v Hollywoodu upřednostní remake, restart či volné pokračování, jež bude těžit kupříkladu z možnosti rozvíjet příběhy vedlejších postav. Jedno je jisté, trojice Robert Pattinson, Taylor Lautner a Kristen Stewart si pěkně napakovala kapsy a získala miliony fanoušků po celém světě. Ať už si o fantasy romantické pohádce pro teenagery myslíte cokoliv, bylo by velkou chybou herecky zatracovat v prvé řadě losangeleskou rodačku, která už mnohokrát dokázala, že talentu má na rozdávání. Pojďme se společně podívat na poněkud ambicióznější projekty z kariéry Kristen Stewart, konkrétně na ty, co vznikly ještě před koncem Stmívání.

 

5. The Runaways (2010)

Životopisné hudební drama The Runaways režisérky Florie Sigismondi je sondou do historie stejnojmenné dívčí kapely, která byla odrazovým můstkem do světa rockové smetánky pro mladičkou a ohromně nadanou Joan Jett. Poměrně syrový pohled do nitra rockové kapely je inspirován memoáry zpěvačky Cherrie Currie, přičemž sledujeme nejdříve kreativní pnutí uvnitř slavné kapely, jež se nakonec mění v závažné problémy mezi samotnými členkami. Kristen báječně zvládla roli nevyzrálé Joan a neméně zdatně si se svými hereckými party poradili Dakota Fanning a Michael Shannon. Škoda fádního a tradičního přístupu k látce, jelikož tvůrci nedokázali prakticky ničím překvapit. Zachraňovat to tak musí herecký ansábl a povedený hudební doprovod.  

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest